Hatsina ry

23.11.2015

N1: Viikonlopusta +2 pistettä

Lauantaina Oulussa Rankat Ankat näyttivät naisille pelaamisen mallia. Ottelu päättyi tylyihin 13-2 lukemiin (3-0, 5-2, 5-0). Paikalla olleen kenttäreportterimme mukaan SSRA oli naisia edellä kaikessa tekemisessä kaksinkamppailuista lähtien. Myös puhelimitse pelin jälkeen tavoitettu kapteeni Salla Munukka vahvisti asian. Rankkojen Ankkojen viimeistely oli todella laadukasta ja tekeminen muutenkin erittäin hyvää. Pelin parasta antia oli naisten kannalta parhaana palkitun Ida Hamarin palkinnoksi saama selfietikku, jota myös herra päävalmentaja oppi reissun aikana kuvamateriaalin perusteella käyttämään (todiste nähtävissä alla ja naisten Instagram-tilillä @hatsinan1).

Maalikooste SSRA:n kuvaamana

Tilastot

 

Sunnuntaina naiset pesivät lauantain rökäletappion jäljiltä kasvonsa. Welhot olivat lauantaina voittaneet RSS Panthersin, joten vastassa oli hyvällä itseluottamuksella varustettu welhojoukko. Naiset kuitenkin näyttivät kaapin paikan pienessä salissa. Pelin laatu hieman kärsi parketista ja ahtaasta kaukalosta, mutta pääasia että tärkeät pisteet saatiin kotiin. Tuloksena 6-10 (1-4, 2-3, 3-3) voitto ja Sallalle ja Hannalle komeat hattutemput

Tilastot

 

Naiset ovat sarjataulukossa nyt sijalla 5, kun takana olevilla PirPi:llä ja HuKu:lla on yksi peli vähemmän pelattuna. Sarja on äärimmäisen tiukka sarjaa johtavan SSRA:n ja Steelersin takana, sillä naisillakin on matkaa vain 4 pistettä karsintaviivan yläpuolelle ja 3 pistettä putoamisviivan alapuolelle. Viikon päästä naisten pelit jatkuvat kotona sunnuntaina, kun vastaan saadaan nousijajoukkue RSS Panthers Riihimäeltä.

IMG_4334.JPG