Hatsina ry

20.11.2015

N1: Bussi alle ja pohjoista kohti!

Naisten edustus starttaa aamun hämärissä matkansa Ouluun, jossa sarjaa suvereenisti johtava SSRA ottaa naiset vastaan Kastellin monitoimitalolla klo 17:00 alkavassa ottelussa.

Rankat Ankat nousi viime kauden päätteeksi divariin ja palautti samalla Oulun naissalibandyn kartalle. Pelaajistoa joukkueeseen on kasaantunut ympäri kylien, pääosa OLS:n ja Papas:n liigajoukkueiden jämistä. Ankkojen pistepörssin kärjessä keikkuvat jo RSB-Teamin (Rovaniemi) parin kauden takaisesta joukkueesta tutut Hanna Niemelä - Katja Nättilä, tehokas tutkapari, joka nakutti Rollossa pelatessaan suurimman osan joukkueen pisteistä. Joukkueen maalivahtipeli on ollut tasaisen varmaa läpi alkukauden, ja vain KaPa-65 on onnistunut joukkueelta pisteen nappaamaan.

Tulosseuranta otteluun

 

Oulussa levätyn yön jälkeen sunnuntain suunnaksi otetaan Kuopio ja tuttuakin tutummat SB Welhot. Welhojen alkukausi on sujunut hieman kangertelevasti, mutta voittotilikin on avattu ja pisteitä on kertynyt 3. Vaikka Welhot ovat tällä hetkellä sarjan toiseksi viimeisenä, ei sijoituksen saa antaa hämätä, sillä joukkue pelaa aktiivisesti ja on pitänyt pinteessä kärkipäänkin joukkueita. Syksyn harjoituspelissä naiset voittivat Welhot, mutta nähtäväksi jää ovatko kuopiolaiset hämmentäneet uusia taikaliemiä juomapulloihinsa. Peli alkaa sunnuntaina klo 17:00.

Tulosseuranta otteluun

 

 

 

Hatsina_N1_Crackers_28022015_06.jpg