Hatsina ry

05.11.2015

N1: Lisäpisteiden metsästykseen!

Viikonloppuna naisten edustus esiintyy molempina päivinä kotihallissa, kun lauantaina vastaan asettuu uusi tuttavuus KaPa-65 Uusikaupungista ja sunnuntaina vanha tuttu Karhut Porista.

KaPa-65 on aloittanut kautensa hieman ailahtelevasti, paras suoritus lienee tasapeli kotona Rankkojen Ankkojen kanssa, mutta kotivoitto HuKusta on myös mainittava. Joukkue on nuori, mutta vahvistui viime peleihin naisten jääkiekkomaajoukkueen Susanna Tapanilla (meriiteistä mainittakoon mm. parit MM-mitalit lätkästä ja ringettestä), joka onkin ehtinyt avata jo pistetilinsä (2+2). Naiset majailevat tasapisteissä vieraiden kanssa, mutta ovat maalieron turvin ylempänä. Joukkueen pelityylistä ei ole sen suurempaa tietoa.

Sunnuntaina vieraaksi saadaan FBT Karhut Porista, joka vuodesta toiseen onnistuu säilyttämään sarjapaikkansa. Viime kauden päätteeksi joukkue tyhjentyi lähes kokonaan, mutta vanhoja pelaajia on alkanut huhujen mukaan tipahdella takaisin rosteriin. Reilulla kahdella kentällä pelistä toiseen taisteleva Karhut on aina ollut hankala vastus naisille. Karhut ovat voittaneet Welhot ja se onkin kauden ainoa voitto.

Naisten alkukausi on ollut pelillisesti hyvä, mutta omaan päähän on maaleja laskettu liikaa. Maaliero on pakkasella seitsemän maalin verran, ja nyt onkin hyvä viikonloppu nostattaa ero plussan puolelle ja saalistaa pistepussiin 4 pistettä lisää

 

TERVETULOA KANNUSTAMAAN NAISTEN EDUSTUSJOUKKUE VOITTOIHIN

Pääsylippujen hinnat:
Liput 5€ (S-etukortilla 3€)
seuran jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset, lapset 10-15v. 3€
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi

Seuran pelaaja- ja toimihenkilöjäsenille vapaa pääsy otteluihin, jäsenkortti esitettävä lipunmyynnissä

HUOM Emme hyväksy liikuntaseteleitä ym. etuseteleitä maksuvälineenä

 

Twitter @HatsinaNaiset ja Instagram @hatsinan1

N1_kapa.jpg