Hatsina ry

16.03.2019

E-pojat: Hatsinan sarjapelit pakettiin murskavoitolla Susista ja tasapelillä LASBista

Hatsinan E-pojat päättivät sarjapelikauden 2018-2019 Orimattilassa, Nikke-areenalla lauantai iltana.  Kauden sarjapelit päätettiin murskavoittoon Susista ja tasapeliin LASBia vastaan seuraavasti:

Hatsina – Sudet SB punamustat 14-2 (5-2,6-0,3-0)  

Hatsina – LASB jr sininen 3-3 (1-0,1-3,1-0)

Valmentajan kommentit:

Tänään näytettiin tämän joukkueen paras asia. Ensimmäisestä alkulämmittelystä lähtien olimme joukkue isolla J:llä. Tehtiin molempiin suuntiin joukkueena töitä ja autettiin kaveria. Susia vastaan saatiin erinomainen startti, jonka avulla tehtiin omasta pelistä helppoa.

LASB ottelusta muodostui hieno taistelu, jossa jokainen laittoi itsensä täysillä likoon ja pelaajat näyttivät taistelijaluonteensa. Tätä peliä me ei haluttu hävitä, joten tasapeli on hyvä tulos. Tällainen taisteluasenne, kun pidetään jatkossakin niin ollaan varmasti sitkeä tilliliha vastustaja kenelle vaan.

Tällä viikolla sekoiteltiin enemmän ja vähemmän pelipaikkoja, moni pelaaja pelasi oudolla pelipaikalla, mutta useampi pelaaja suoriutui tehtävästään hyvin. Lampisen Juho oli hyvä Susia vastaan, Pentti Laitakari näytti kapteenina erinomaista asennetta molemmissa otteluissa.

Nyt hetki rauhaa ja hyvä treenijakso alle, niin voidaan varmasti toukokuussa päättää kausi ylpeinä Hatsinan E-junioreina.

Hatsinan E-poikien kausi jatkuu harjoittelun merkeissä ja kauden kruunaa toukokuussa MikkeliSäbä 2019-turnaus 11.05. ja Tallinnan kansainvälinen Tallink Floorball salibandyturnaus 24-26.5.

Nikkeareena_16032019.jpg