Hatsina ry

13.03.2019

N1: Vieraita Lohjalta - viimeinen kotipeli, vai vieläkö pelit jatkuvat?

Su 17.3. klo 17:00 Hatsina - LoSB

Naisten edustus kohtaa runkosarjan viimeisessä ottelussa kotikentällä LoSB:n Lohjalta. Kausi on ollut menestys nousijajoukkueelle. Muutaman huilivuoden jälkeen LoSB pelasi itsensä takaisin ykköseen, ja nyt se on varmistanut ensi kaudelle NLB -liigapaikan runkosarjan 4. sijallaan. Kukaan ei varmasti ennen kauden alkua osannut tätä odottaa. Joukkueen tehokkain on Tiia Kaukojärvi, joka on nakutellut 16 ottelussa tehot 19+12.

Onko liigakarsintoihin vielä mahdollisuus?

Naisten joukkueella on vielä ohuet mahdollisuudet edetä jatkopeleihin liigakarsintoihin. SB Vantaa on viivan päällä 3 pistettä edellä. Joukkueiden keskinäiset ottelut päättyivät kaudella varsinaisella peliajalla tasan, mikä tarkoittaa sitä, että tasapisteissä jatkoonmenijä ratkaistaan maalieron perusteella. Nyt maaliero on Vantaan puolella 5 maalin verran. Mikäli Vantaa häviää viimeisen ottelunsa ja Hatsina voittaa LoSB:n ja pyöräyttää maalieron edukseen, menee Hatsina jatkoon. Mikäli Vantaa saa pisteenkin Loistolta, on pelit taputeltu tältä kaudelta.

Jos naiset jäävät kahden viimeisen joukkoon, jatkuvat pelit ensi kaudella 2.divisioonassa Salibandyliiton tekemän tuoreen päätöksen mukaan. Liitto päätti äskettäin, että ensi kaudella ei pelata 1. divisioonaa ollenkaan, vaan vaihtoehtona ovat NLA- ja NLB -liigat ja 2. divisioona. 1.divari tekee paluun kaudelle 2020-2021 alueellisena turnausmuotoisena sarjana.

1. divarin tilanne NYT

Nyt jos koskaan kannustustasi tarvitaan. Tule paikalle Sport Forumille ja näe taistelevat Hatsinattaret tositoimissa.

maaliinnojailu.jpg