Hatsina ry

10.03.2019

E-pojat: Hatsina periksiantamaton Joutsenossa

Hatsinan E-pojat palasivat kuukauden harjoittelutauolta tositoimeen sarjapeleissä Joutsenossa sunnuntaina 10.03.2019. Pelit päättyivät seuraavasti:

Hatsina – PoNoVo mustat 8-9 (2-1,1-5,5-3)

Hatsina – Taiki sininen 5-3 (2-2,2-0,1-1)

Valmentajan kommentit:

PoNoVoa vastaan olimme ihan mallikkaasti pelissä mukana ja pelasimme pallolla hyvin, luotiin enemmän maalipaikkoja vastustajaan nähden. Meiltä jäi moni maalipaikka hyödyntämättä, kun halusimme vielä harhauttaa vaikka olisi jo voinut laukoa. Teimme muutaman  isomman virheen, josta vastustaja pääsi rokottamaan ja vaikka lopussa saatiin hyvä kiri aikaan niin nyt ne virheet maksoivat voiton. Mutta virheiden kautta oppii.

Taikia vastaan aloitimme pallollisena erittäin vahvasti. Meille jo päivän toinen peli ja vastustaja tuli vasta bussista, jolle meidän hyvä liike oli myrkkyä. Mutta niin vaan vastustaja iski käytännössä ensimmäisestä paikasta pelin 0-1. Vaihtopenkillä piti vain luoda uskoa, että homma kääntyy.

Tässäkin pelissä pidimme pitkiä aikoja palloa ja vastustaja iski vastaan ja karkasikin jo 0-2 johtoon, meidän yhä lyödessä päätä vastustajan maalivahtiin. Mutta kun uskoo omaan tekemiseen eikä luovuta, niin varmasti saa hyvää aikaan. Ja me noustiin ensin rinnalle ja lopulta ohi. Voitto oli meiltä hieno näyte siitä mitä me osataan tehdä yhdessä. Aina ei saa nimeään tehotilastoihin, tänäänkin puolustuksessa Aaro Haapala ja Otto Haapanen tekivät ison työmäärän ja olivat voiton tukipilareita.  

E-poikien sarjapelit päättyvät ensi viikolla Orimattilassa lauantaina 16.03.2019. Sarjan päätösotteluissa Nikke-Areenalla kohdataan Sudet SB punamustat klo 16 alkavassa pelissä ja kauden päätösottelussa vastaan asettuu LASB jr sininen klo 18 alkavassa ottelussa.

Joutseno_10032019.jpg