Hatsina ry

06.03.2019

M1: Derbystä voitto kotiin!

Hatsinan miesten edustusjoukkue voitti perjantaina 1.3.2019 paikallisottelussa Löysätempon lukemin 11-6.

Kotijoukkue Löysätempo siirtyi johtoon ajassa 1:36 Hatsina puolustuksen nukahduksen johdosta. Hatsina pääsi yrittämään minuutin sisään kaksi kertaa rangaistuslaukauksesta, mutta Mikko Ikonen ja Väinö Pulkkinen epäonnistuivat yrityksissään. Ensimmäinen ylivoima tuotti kuitenkin tulosta, kun Ville Valjakka sipaisi vieraat tasoihin. Tino Mutka vei Hatsinan johtoon 9 minuutin pelin jälkeen. Entinen Hatsina peluri Juha-Matti Pitkänen iski tasoituksen ajassa 16:57. Teemu Kärkkäisen näyttävän pukukoppimaalin ansiosta Hatsina pääsi kuitenkin 3-2 johdossa ensimmäiselle erätauolle.

Toinen erä alkoi heikosti Hatsinan osalta, mutta alivoimalla joukkue heräsin henkiin ja iski kahdenkymmenen sekunnin sisään kaksi alivoimamaalia. Maalintekijöinä Valjakka sekä Nestori Kuusisto. Löysätempo otti aikalisän ja se tuotti tulosta, eikä kavennusmaalia tarvinnut odottaa kauan. Pelin puolivälissä Hatsina lisäsi vähän tempoa ja iski kolmesti kolmen minuutin sisään, Niko Vilenin, Aaron Kapulaisen ja Miika Pylkkäsen toimesta. Erän lopussa Löysätempo osui kahdesta ja erätauolle lukemista 8-5 Hatsinan hyväksi.

Kolmas erä oli hajanaista pelailua, Hatsina onnistui kolmesti maalinteossa, kun kesken kauden Löysätempostasiirtynyt juniorilupaus Simo Vironen osui ensimmäisenä ja sen jälkeen Kapulainen sekä Kuusisto. Kotijoukkueen J-M Pitkänen täydensi vielä hattutemppunsa kolmannessa erässä ja näin loppulukemat 11-6.

Ottelusta ei jäänyt paljon kehuttavaa, paitsi tarvittavat pisteet sarjapaikan säilyttämiselle. Hatsina kohtaa perjantaina 8.3.2019 kotonaan Korian Klubin päätösottelussa. Naisten päivän kunniaksi, otteluun on naisilla vapaa pääsy ja kaikkea muuta kivaa on myös luvassa. Ennakkoa tulossa myöhemmin.

Ottelutilastot

b80829ec-debd-47f7-bddf-8eb267963677.JPG