Hatsina ry

27.02.2019

M1: Ponovo vahvempi lauantaina!

Hatsinan miesten edustusjoukkue kävi lauantaina Ponovon vieraana ja joutui tyytymään tappioon lukemin 7-6.

Kotijoukkue iski ensimmäisen maalinsa jo ajassa 1:35. Alun lepsujen otteiden jälkeen Hatsina paransi otteitaan ja ajassa 7:05 oli Mikko Ikonen osunut kahdesti ja vei vieraat johtoon. Alle minuutti kuitenkin tästä niin Ponovo tasoitti ottelun. Molemmat osuivat ensimmäisen erän aikana vielä kertaalleen ja näin erätauolle 3-3 tilanteesta. Hatsinan maalista vastasi Nestori Kuusisto hirmu kantillaan.

Toisessa erässä alkoi jo aiemmin kaudella tutuksi tullut jäähyily, mutta alivoimat kestettiin ja toisella alivoimalla nähtiin Joni Honkosen näyttävä pallonkuljetus ja siirto Jari-Pekka Tiusaselle, joka siirti vieraat jälleen johtoon. Kuusisto osui hetkeä myöhemmin tasavajaalla ja pisti lukemiksi taululle 3-5. Tämän seurauksena Ponovon aikalisä, minkä jälkeen kotijoukkue onnistui kerran maalinteossa toisen erän aikana ja koppiin mentiin tilanteessa 4-5.

Kolmas erä oli tarkkaa pelaamista molemmilta joukkueilta ja Arttu Tuomainen iski ajassa 50:46 lukemiksi 4-6. Kotijoukkue ei louvuttanut ja ajassa 54:21 nähtiin tasoitusmaali. Ajassa 56:02 Ponovo iski onnekaan pompun kautta voittomaalin, eikä Hatsina saanut kaivettua tasoitusta enää kovasta yrityksestä huolimatta.

Hatsina pelasi hyvän ottelun ja näytti jälleen, että pystyy haastamaan sarjassa kenet vaan. Valitettavasti tälläkään kertaa taistelu ei riittänyt pisteisiin ja Mikkeliin jouduttiin lähtemään lohipastan tuoksuisessa linja-autossa. Hatsinan pelit jatkuvat perjantaina 1.3.2019 Mikkelissä Löysätempon vieraana. Ennakkoa luvassa myöhemmin tällä viikolla, joten pysy kuulolla.

Ottelutilastot

c13fe8d9-fdeb-4989-a27f-2a0a81ea2588.JPG