Hatsina ry

22.02.2019

M1: Lauantaina Lappeenrantaan!

Miesten edustusjoukkue matkaa lauantai-aamuna Lappeenrantaan huippuvireessä olevan Ponovon vieraaksi. Huhtiniemellä pelatut ottelut ovat vuosien saatossa olleet tiukkoja ja viihdyttäviä kamppailuja, millainen on varmasti luvassa jälleen.

Viime viikolla Ponovo voitti Imatran Voiman lukemin 5-0 ja siirtyi sarjakärkeen. Ponovo porskuttaa yhdeksän ottelun voittoputkessa, mutta huhujen mukaan rosteriin on tulossa vielä laajennusta, joten Hatsinan tulee toivoa, että Ponovon peli ei ole vielä täysin halutulla tasolla. Syksylllä pelatussa runkosarjan ottelussa Ponovo oli Mikkelissä parempi, mutta vielä aikaisempi Cup-peli on myös muistissa, minkä Hatsina vei nimiinsä. 

Hatsinan peli ei ole ollut lähellekkään alkusyksyisen Cup-pelin tasolla, mutta palasten loksahtaessa kohdalleen on täysin mahdollista hiljentää Huhtiniemen areena. Huhtiniemen hiljentäminen vaatii sitä kuuluisaa ehjää 60 minuuttista ja nyt olisi oiva paikka esittää kauden ensimmäinen ehjä 60 minuuttinen. 

Miika Pylkkänen ja Nestori Paldanius ovat aina olleet tehokkaalla ja juonikkaalla päällä Ponovoa vastaan. Nähtäväksi jää, kuinka hyvin herrat pääsevät tällä kertaa vastustajan "ihon alle" ja auttaako se Hatsinaa haalimaan tärkeät vieraspisteet Mikkeliin. 

Lauantai 23.2.2019 Liikuntakeskus Areena (Lappeenranta), klo 14.00

Liveseuranta

 

4fa44a2a-4e49-43a0-8762-48f38538225c.JPG