Hatsina ry

19.02.2019

M1: Kosken Dynamo vei pisteet mukanaan Hämeenkoskelle!

Hatsinan miesten edustusjoukkue hävisi lauantaina kotonaan Kosken Dynamolle lukemin 4-7.

Ottelun alusta asti oli huomattavissa, että joukkuehenki ei ollut samalla tasolla kuin aikaisemmissa otteluissa. Hatsina onnistui ensimmäisenä maalinteossa, kun Mikko Ikonen vippasi pallon maalivahdin yli Teemu Kärkkäisen antaessa vapaalyönnin nopeasti. Dynamo osui ensimmäisessä erässä 2 kertaa ja näin ensimmäiselle erätauolle siirryttiin tilanteesta 1-2.

Dynamolle tuomittiin heti toisen erän alkuun 2 minuuttinen ja Hatsina onnistui tasoittamaan ylivoimalla Miika Pylkkäsen toimesta. Mutta kotijoukkueen heikot esitykset puolustuspäässä antoivat Dynamolle mahdollisuuksia lisämaaleihin ja ajassa 26:28 oli tilanne jo 2-4. Nestori Paldanius kavensi tilanteeksi 3-4, kun Kärkkäinen tarjoili jo kolmannen kerran maalipaikan. Vain reilu minuutti tästä ja Dynamo onnistui kasvattamaan johdon takaisin kahteen maaliin. Erän lopussa JP Tiusanen löi irtopallon voimalla Dynamon maaliin ja erätauolle tilanteesta 4-5.

Kolmannen erän ensimmäinen kymmenminuuttinen oli tarkkaa ja uhrautuvaa pelaamista joukkueelta sekä jälleen saatiin maalipaikkoja luotua, kun ruvettiin vähän enemmän heräämään peliin mukaan. Paikoista huolimatta ei tullut tulosta ja ajassa 54:19 Dynamo rokotti tasavajaalla ja vielä minuutti ennen loppua Dynamo iski pallon tyhjään maaliin. Näin loppulukemat kirjattiin 4-7, ja pisteet Hämeenkoskelle.

Hatsina heräsi otteluun jälleen aivan liian myöhään ja se maksoi taas tärkeät pisteet. Runkosarjaa on jäljellä vielä kolme ottelua, mistä pitää pisteitä saada, että sarjapaikka mielitään säilyttää suoraan. Lauantaina 23.2.2019 Hatsina on taas kovan haasteen edessä, kun bussi suuntaa Lappeenrantaan. Huhtiniemellä vastassa on sarjavoitosta taisteleva PoNoVo. Ennakkoa luvassa myöhemmin tällä viikolla.

Ottelutilastot

d2ab189b-bcef-4bd4-bc79-a90208e49b21.JPG