Hatsina ry

14.02.2019

M1: Lauantaina vieraita Hämeenkoskelta!

Hatsinan miesten edustusjoukkue kohtaa lauantaina Sport Forumilla Hämeenkosken Dynamon. Viimeisimmät taistot Dynamon kanssa ovat olleet tasaisia vääntöjä, eikä tunnetta tule lauantaina varmasti puuttumaan. 

Alkukauden odotuksista poiketen Dynamo löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta toiseksi viimeisenä, joten nälkäinen vierasjoukkue nähdään varmasti Forumin matolla, koska hekin tarvitsevat kipeästi pisteitä. Nimekkäitä pelaajia joukkueesta löytyy, mutta pelillisesti Dynamo ei ole esittänyt parastaan. Syksyllä Hatsina kävi hakemassa värikkäiden vaiheiden jälkeen pisteet Hämeenkoskelta Mikkeliin lukemin 8-12.

Hatsina ei ole joutunut vielä kevään puolelle kärsimään flunssa-aallosta, joten harjoituksiin on saatu aina hyvin porukkaa ja harjoituksissa on näkynyt selvästi se, että viimeiseen asti taistellaan playoff paikasta. Lauantaina kannattaa seurata Mikko Ikosen liikehdintää pelikentällä, koska Voimaa vastaan mies jäi kiikareille (0+0) ja toisessa ottelussa peräkkäin se ei taida olla edes mahdollista? Tule paikalle kannustamaan Hatsina voittoon ja Ikonen taistelemaan pistepörssin kärkisijasta

Lauantaina 16.2.2019 klo. 15:00 Sport Forum

Liveseuranta

dynamooooo.JPG