Hatsina ry

10.02.2019

N2: Täydet 4 pistettä kotipeleistä!

Naisten kakkosjoukkue pelasi tänään sunnuntaina kauden ainoat kotipelinsä, kun Kaakkois-Suomen 2.divisioonan turnaus järjestettiin Sport forumilla.

Su 10.2. klo 10:00 Hatsina II - Top Team 4-1 (1-0, 1-0, 2-1)

Aamupelit on aina hankalia, ja niin se oli nytkin. Koneet saatiin kyllä käyntiin, mutta vastustajan passiivisuus ja pallohallinta tuottivat naisille päänvaivaa. Yleensä Hatsina on ollut se kuka puolustaa ja pyrkii vastahyökkäyksiin, mutta tänään palloa saatiin pitää mielin määrin.

Top Team sumputti hyvin maalin edustan ja maalivahti oli pelipäällä. Vedot jäivät lihamuuriin tai torjuntoihin, mutta 10 minuutin kohdalla Iitu vapautti heitollaan Minna Haapasen maalintekoon ja Hatsina siirtyi johtoon. Toisessa erässä pelin juoni oli sama, ja vain Minna onnistui maalinteossa uudestaan, kun Eija Himanen tarjoili nappisyötön. Kolmas erä jatkettiin samalla sapluunalla, mutta Top Team pääsi kaventamaan tilanteeksi 3-1, kun omassa päässä pomputeltiin palloa oikein urakalla. Lopussa Johanna Vesanto malttoi maalipaikassa hienosti ja saattoi kylmän viileästi pallon maaliin.

Pistenaiset:

Minna Haapanen 3+0

Johanna Vesanto 1+0

Eija Himanen 0+2

Hanna Knaappila 0+1

Iitu Nironen 0+1 & 9 torjuntaa

Liiton tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/hatsina-ii-top-team/2608/3061

 

klo 17:00 PoNoVo Edustus - Hatsina II 2-3 (1-1, 1-2, 0-0)


Päivän toisessa pelissä kohdattiin PoNoVo, joka oli sarjataulukossa Hatsinan edellä. Joukkueiden kohtaamiset ovat aina olleet tiukkoja, ja tällä kertaa ottelu kääntyi Hatsinalle.

Ensimmäinen erä ei ehtinyt vanhentua kahtakaan minuuttia, kun Jasmin Valkosen viivaveto pääsi yllättämään PoNoVon maalilla pelanneen, juuri liigasopimuksen KooVeen kanssa solmineen Sara Aaltosen. Pelissä oli hyvä tempo ja tilanteet elivät molemmissa päissä. Erän lopulla PoNoVo tuli tasoihin, kun kaamean maskin takaa tullut veto painui Hatsinan verkkoon.

Toisessa erässä Hatsina meni jälleen johtoon. Reetta Koposen tykki pöllytti PoNoVon maaliverkkoa, mutta jälleen PoNoVo kampesi tasoihin taidokkaalla ohjauksella maalin edestä. Onneksi Auri Välimaa vei naiset jälleen johtoon upealla vedollaan.

Kolmas erä rymisteltiin menemään molemmissa päissä ja peli olisi voinut kallistua kummalle vaan. Nyt kuitenkin PoNoVon loppukiri jäi vajaaksi ja naiset korjasivat päivän toisen voiton talteen.

Pistenaiset:

Auri Välimaa 1+0

Reetta Koponen 1+0

Jasmin Valkonen 1+0

Minttu Lokka 0+2

Milla Hytinkoski 0+1

Liiton tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/ponovo-edustus-hatsina-ii/2615/3061

 

Naisten kakkosdivaria on jäljellä enää yksi turnaus, kun 3.3. laitetaan Kuusankoskella runkosarja pakettiin. Jatkopaikkansa lohkosta ovat varmistaneet jo LASB Ed ja Voima. Naiset kohtaavat viimeisessä turnauksessa Voiman ja Flanelsin.

DA56270E-C16E-4B4F-B5AD-730B8762A30B.jpeg