Hatsina ry

10.02.2019

E-pojat: Hatsina sarjatauolle makealla voitolla Voimasta

Hatsinan E-poikien pelit jatkuivat Lappeenrannassa lauantaina 9.2.2019 Sammonlahden palloiluhallissa. Vastaan asettuivat Imatran Voima ja StU Savitaipaleelta. Pelit päättyivät seuraavasti:

Hatsina – Voima 5-3 (1-2, 2-1, 2-0)

Hatsina – StU 8-13 (0-3, 3-3, 5-7)

Valmentajan kommentit:

Voima peli alkoi vähän hermostuneesti, mutta onneksi tolpat olivat meidän kavereita tänään. Voimalla oli useampi tolppa ensimmäisessä erässä, mutta onneksi vain tolppa. Peli oli hyvin tasainen ja viimeinen erä alkoikin 3-3 tilanteesta. Erätauolla muistuteltiin harjoituksissa tehtyjä harjoitteita, joita peliin tuomalla peli helpottuu. Milo Nylund ja Rasmus Wilkman pyörittikin palloa muutaman kerran näyttävästi lavasta lapaan, mutta maalivahti oli etevämpi tällä kertaa. Meidän pelaaminen kehittyi läpi ottelun ja lopulta saatiin hieno taisteluvoitto imatralaisista.

Tunnin tauko ja taas mentiin, tiedettiin Savitaipaleen pelitapa ja sitä käytiin läpi ennen ottelua. Siitä huolimatta olimme erittäin heikkoja. Toisen erän alku näytti taas pikkaisen paremmalta. Aina kun kirimme eron kahteen maaliin niin vastustaja kävi kaatamassa kylmän vesisaavin meidän niskaan ja maaliero kasvoi. Hyvää yrittämistä ja taistelua, mutta lopussa oli meidän vuoro todeta vastustaja paremmaksi.

Kokonaisuudessaan turnaus oli meiltä hyvää tekemistä. Päivän onnistujia olivat kokonaisuudessaan yhdessä hyökänneet Aatu Hakkarainen, Eetu Merivirta ja Vili Sistonen. Kolmikko teki kovasti töitä molempiin suuntiin molemmissa otteluissa.       

Hatsinan E-pojat jäävät kuukauden sarjatauolle ja pelit jatkuvat maaliskuussa 10.3.2019 Lappeenrannassa Joutsenohallissa, jossa vastaan tulevat klo 10 PoNoVo  ja klo 12 Taiki.

Hatsina_Lappeenranta_09022019.jpg