Hatsina ry

05.02.2019

M1: Voima liian kova pala Hatsinalle!

Hatsinan miesten edustusjoukkue kävi 1.2.2019 Imatralla haastamassa sarjakärki Imatran Voiman. Puolustavalla taktiikalla otteluun lähtenyt Hatsina joutui toteamaan Voiman paremmaksi lukemin 5-3.

Viikon aikana harjoituksissa paneuduttiin paljon passiivisempaan karvaukseen ja se oli jäänyt pelaajille hyvin mieleen, eikä Voima päässyt puhkomaan Hatsinan karvausta kunnolla missään vaiheessa. Ensimmäisestä vihellyksestä alkaen näki, että kentällä oli taas yhtenäinen Hatsina ja pisteitä tultiin tosissaan hakemaan. Ensimmäinen erä oli erittäin tasaista vääntöä ja erän ainoasta maalista vastasi Simo Vironen.

Toisessa erän puolivälissä Voima iski kahdesti pallon maalin minuutin sisään ja siirtyi näin johtoon. Hetki tästä ja Voima osui jälleen, mutta seuraavassa vaihdossa Arttu Tuomainen toi vieraat jälleen maalin päähän. Toiselle erätauolle siirryttiin lukemista 3-2.

Voima siirtyi kolmannen erän alussa taas kahden maalin johtoon. Nestori Paldanius iski vielä ajassa 49:10 kavennusmaalin, mutta heti perään 49:23 Voima kasvatti taas johtoaan. Hatsinan viimeistelyn takkuillessa ei lähemmäs enää päästy ja pisteet jäivät Imatralle lukemin 5-3.

Hatsinalla oli paikat kääntää ottelu nimiinsä, mutta kaveri oli tällä kertaa viimeistelyssä hiukan edellä. Peli itsessään lupaili hyvää kauden viimeisiä koitoksia ajatellen ja taistelu playoff paikasta jatkuu taas ensi viikolla, kun Hämeenkosken Dynamo saapuu Hatsinan vieraaksi 16.2.2019.  

Ottelutilastot

3f73ea8d-30f2-465d-9b47-958971319ada.JPG