Hatsina ry

31.01.2019

N1: Kotipeleillä jatketaan!

Naisten edustus esiintyy tulevana viikonloppuna kotikentällä peräti tuplasti, kun lauantain vieraat saapuvat Vantaalta ja sunnuntaina Pirkkalasta.

LA 2.2.2019 klo 17:00 Hatsina - SB Vantaa, Sport Forum Mikkeli

Vantaa on tottunut aiemmilla kausilla hakemaan pisteet (ja pullat tai muut leivonnaiset) Mikkelistä, mutta tänä vuonna peli on ollut vähän tukkoista ja ryöstöretki ei ole ollenkaan niin helppo nakki kuin luulisi. Naiset ovat pisteen edellä vieraita, tosin Vantaalla on peli vähemmän pelattuna. Viime peleistä naiset nappasivat 3 tärkeää pistettä, ja nyt olisi hyvä tilaisuus kasvattaa pistepussia Vantaan kustannuksella. Vantaa on ollut vahva kotona, ja edellisestä kohtaamisesta syksyllä pisteet menivät Vantaalle rankkareiden jälkeen lukemin 2-1. Kuinka nyt käy, se selviää lauantaina.

Otteluseuranta

SU 3.2.2019 klo 17:00 Hatsina - Pirkat, Sport Forum Mikkeli

Sunnuntaina vastus kovenee muutaman asteen, kun sarjakolmonen Pirkat pyöräyttää pirkkasirkuksensa Mikkeliin. Pirkoilla oli vuodenvaihteessa vaikea jakso, jolloin joukkue kärsi 3 perättäistä tappiota (kauden ainoat tällä hetkellä), mutta muuten suorittaminen on ollut tasaisen tappavaa marssia voitosta voittoon. Syksyn kohtaamisessa Pirkkalassa naiset jäivät jalkoihin lukemin 8-3, mutta nyt naiset ovat vahvistuneet ja saaneet juonesta kiinni, joten pisteistä taistellaan kynsin ja hampain.

Otteluseuranta

 

Tule todistamaan Alman, Cartsan, Roosan ja Hennan paluuta kotikentälle edustuksen paidoissa. Silva sai maalihanat auki Rovaniemellä, jatkuuko hyvä vire myös viikonloppuna kotona? Tule paikalle katsomaan ja kannustamaan.

img-19f58a14e83f4ff425249bd4f24969bc.jpg