Hatsina ry

31.01.2019

M1: Perjantaina Imatran Voiman vieraaksi!

Hatsinan miesten edustusjoukkue matkaa perjantaina 1.2.2019 sarjakärjen Imatran Voiman vieraaksi.

Voima on esittänyt vakuuttavia peliotteita sarjan aikana ja on voittanut kaikki pelinsä yhtä lukuun ottamatta. Heikkoa kohtaa joukkueesta on vaikea lähteä etsimään, joten Hatsinalla tulee olemaan vaikea paikka, kun pisteitä tarvitaan playoff paikan saamiseen.

Harjoituksissa on viikon aikana juonittu kuvioita perjantain ottelua varten, mikäli pelikirjassa pysytään, on Voiman kaataminen täysin mahdollista. Viime viikon Troopers ottelussa joukkue pelasi pitkästä aikaan yhtenäisesti ja ainakin viikolla sama yhtenäisyys on näkynyt harjoituksissa. Joukkueena pelaaminen tulee korostumaan perjantaina, sillä Voiman tasoinen joukkue rokottaa kyllä jokaisesta nukahduksesta, kuten Mikkelissä pelatussa ottelussa huomattiin.

Panoksia on molemmilla joukkueilla, Voima pelaa kotiedusta ja sarjan ykköspaikasta, mutta Hatsinalle voi lyödä kovemmat panokset, koska enää ei ole varaa hävitä otteluita playoff paikkaa tavoitellessa. Ottelusta tulee varmasti viihdyttävä ja toivotaan, että pisteet matkaavat perjantai-illan päätteeksi bussin matkassa Mikkeliin

Imatran Urheilutalo 1.2.2019 klo 19:00

Liveseuranta

Voima.jpg