Hatsina ry

25.01.2019

N2: Huomenna Hämeenkoskelle

Lauantaina 26.1. pelataan kakkosnaisten turnaus Koskihallilla Hämeenkoskella. Naiset joutuvat kovaan paikkaan, sillä vastaan asettuvat kahden pisteen päässä niskaan hengittävä Säbäkät ja sarjaa johtava, kotiturnaustaan pelaava LASB Edustus.

klo 14:00 Säbäkät - Hatsina II

Säbäkät kohdattiin viimeksi Lappeenrannassa, ja silloin pisteet kairattiin mukaan Mikkeliin lukemin 3-0. Säbäkät on parantanut peliään kuin sika sitä kuuluisaa juoksuaan ja viime turnauskessa keltaisen tornadon sai tuntea nahoissaan Top Team, joka jäi jyrän alle peräti lukemin 9-0.

Otteluseuranta

 

klo 17:00 Hatsina II - LASB ed

LASB on marssinut voitosta voittoon, paitsi viimeksi Imatralla voittokulkueeseen tuli pieni lommo Voiman napattua pisteet LASBilta. Joutsassa LASB rullasi kevyesti maaliviivan yli latoen peräti 8 maalia naisten verkkoon. Oranssia vyöryä voitaneen odottaa huomennakin, odotettavissa on kliinistä viimeistelyä ja oppikirjamaista peliä.

Otteluseuranta

 

Kakkosnaisten joukkueessa on tullut pelaajamuutoksia, kun kolmikko Henna Kuhanen, Alma Rikkinen ja Roosa Kuhanen tekivät paluun naisten edustusjoukkueen avuksi loppukauden ajaksi. Kakkosnaiset saavat apuja junioriosastolta, kun Minttu Lokka ja Milla Hytinkoski tekevät debyyttinsä Hatsina II:n riveissä. Poissa riveistä ovat edelleen pitkäaikaistoipilaat Eija Himanen ja Minna Haapanen, sekä lauantaina töihin joutuva Iitu Nironen. Pientä flunssaa on yhdellä ja toisella, mutta mukaan saadaan jälleen tiivis ja iskukykyinen joukkio. Matkalla vedetään pitkää tikkua kuka pääsee maaliin. Monta maalia viime turnauksessa hirmuvireeseen äitynyt Johanna Vesanto tällä kertaa tekee? Onko unohduksissa olleet duunarihanskat pakattu matkaan mukaan?  Seuraa naisten matkaa Instagramissa @hatsina_n2

f069c222-921a-4c49-b45d-2211f62697f7.JPG