Hatsina ry

25.01.2019

M1: Lauantaina vieraita Imatralta - Vastassa SB Troopers!

Hatsinan miesten edustusjoukkue saa lauantaina 26.1.2019 Sport Forumille vieraakseen SB Troopersin Imatralta. SB Troopers on kohdattu tämän kauden aikana kahdesti, kerran Cupissa ja kerran sarjassa. Hatsina on poistunut molemmista otteluista voittajana, vaikkakin tiukille se viime ottelussa meni.

SB Troopersin kokenut joukkue on vielä toistaiseksi kiinni playoff paikassa ja kokeneet sotaratsut tulevat varmasti hakemaan täyttä pistepottia Mikkelistä. Troopers lähtee hakemaan revanssia, sillä Imatralla pelatussa ottelussa Hatsina aloitti ottelun erittäin vaisusti ja Troopers hallitsi kahta ensimmäistä erää. Kolmannessa erässä Hatsinan kiri tuotti kuitenkin tulosta ja pisteet lähtivät silloin Mikkeliin.

Hatsinallakin on vielä mahdollisuudet playoffeihin, mutta se vaatii totaalista suunnan kääntämistä ja voitot on otettava melkein jokaisesta jäljellä olevasta ottelusta. Harjoituksissa on kuluvan viikon aikana ollut positiivinen ilmapiiri, mikä on edellisistä otteluista kokonaan puuttunut. Nähtäväksi jää riittääkö ilmapiirin muutos kääntämään kurssin ja nappaamaan täyden pistepotin lauantaipäivän näytöksestä. Varmaa on ainakin se, että Hatsina tarvitsee yleisön tukea, joten tule paikalle kannustamaan Hatsina voittoon

Otteluisäntänä toimii Yöravintola Veera, mistä voi käydä hakemassa lippuja lauantain otteluun

Lauantai 26.1.2019 klo. 15:00 Sport Forum

Liveseuranta

Troopers.jpg