Hatsina ry

23.01.2019

M1: Ei lisäpisteitä Vierumäeltä!

Miesten edustusjoukkue vieraili torstaina 17.1.2019 Vierumäellä SB Heinolan vieraana. Kotijoukkue Heinola oli paljon valmistautuneempi illan koitokseen ja vei ottelun lopulta lukemin 14-6.

Ottelun alusta asti pelin kulku näytti selkeältä ja kotijoukkue osui ensimmäisen kerran ajassa 01.12. Hatsina lähti otteluun erittäin huonolla jalalla, eikä saanut ensimmäisen erän aikana, kuin kerran pallon Heinolan maaliin Mikko Ikosen toimesta. Heinolan tehden ensimmäiseen erään kolme maalia mentiin ensimmäiselle erätauolle lukemista 3-1.

Toiseen erään Hatsina sai kaivettua vähän pelin juonesta kiinni, mutta vieraiden iskiessä maalit joka paikasta oli perässä mahdotonta pysyä. Tino Mutka ja Simo Vironen iskivät toisessa erässä maalit mieheen ja Heinolan osuessa viidesti siirryttiin kolmanteen erään tilanteesta 8-3.

Kolmanteen erään Hatsina sai luotua paljon hyviä maalipaikkoja ja Niko Vilen kavensi ajassa 42:37 tilanteeksi 8-4. Heinolan tehdessä tämän jälkeen kaksi pika maalia oli ottelu käytännössä ja ratkennut. Heinola iski tämän jälkeen vielä neljästi ja Hatsina kahdesti Vilenin ja Virosen toimesta.

Ottelusta ei paljon kerrottavaa jälkikasvuille jäänyt ja nyt pisteitä on pakko ruveta saamaan, jotta ei jouduta alaspäin karsimaan. Lauantaina ollaan taas kova paikan edessä, kun on omasta playoff paikastaan taisteleva SB Troopers saapuu Hatsinan vieraaksi. Ennakkoa on luvassa myöhemmin tällä viikolla.

Ottelutilastot

heihei.jpg