Hatsina ry

17.01.2019

N1: Viikonloppuna pitkälle vieraskiertueelle

Naisten edustus hyppää viikonloppuna bussiin ja matkaa n. 1500km pisteiden perässä.

Jo viime viikon keskiviikkona naiset esittelivät uusia pelaajia rosterissaan. Lisää uusia pelureita on luvassa jälleen, kun viikonlopulle naiset saavat mukaansa paluun edustuksen riveihin tekevät Henna ja Roosa Kuhasen. Rosteriin liittyy myös Alma Rikkinen, mutta hän ei pääse vielä pistejahtiin mukaan. Kuhaset ja Alma ovat pelanneet alkukauden Hatsinan II-joukkueessa Kaakkois-Suomen II-divaria, mutta nyt edustusjoukkue tarvitsee apuja kakkosnaisia enemmän, joten pelaajasiirrosta päästiin sopimukseen. Kakkosnaiset saavat apuja seuran junioriosastolta ja näin ajetaan myös junioreita sisään naisten peleihin.

La 19.1.2019 klo 15:00 Santas United - Hatsina, Ounasrinne Rovaniemi

Lauantaina pelataan Napapiirin välittömässä läheisyydessä. Santas vaanii Hatsinaa tasapisteissä, mutta Mikkelissä Hatsina oli punapaitoja etevämpi lukemin 4-2 ja näin ollen Hatsina on edellä sarjataulukossa. Santas on raapinut kovia päänahkoja kauden aikana, sillä se kaatoi syksyllä Blue Foxin ja loppiaisena LoSB:n rankkareilla. Peli on parantunut ja pelinälkää riittää. Naiset saivat tappioputken poikki keskiviikon viikkopelissä kotikentällä O2JKL-Akatemiaa vastaan ja voitonhaluja riittää varmasti Hatsinattarillakin.

Otteluseuranta

Su 20.1.2019 klo 16:00 Blue Fox - Hatsina, Tähtihalli Uusikaarlepyy

Sunnuntaina vastassa on Uusikaarlepyyn siniketut, jotka kärkkyvät paikkaa neljän parhaan joukkoon. Ero viivan yläpuolella olevaan LoSB:iin on venynyt jo kuuteen pisteeseen, mutta kautta on vielä jäljellä ja pisteitä tasaisesti napsimalla paikka on täysin mahdollinen. Marraskuun alkuun saakka Blue Foxin peli kulki hyvin, mutta sitten joukkue on valahtanut viiden ottelun tappioputkeen, jonka joukkue varmasti haluaa katkaista. Lokakuussa Mikkelissä nähtiin kammottavat maalikarkelot, kun Blue Fox haki pisteet lukemin 6-11. Nyt Hatsina lähtee hakemaan revanssia.

Otteluseuranta

almahenna.JPG