Hatsina ry

16.01.2019

M1: Torstaina SB Heinolan kaatoon!

Miesten edustusjoukkue matkaa torstaina 17.1.2019 Vierumäelle SB Heinolan vieraaksi. Aikaisemmilla kausilla Vierumäellä pelatut ottelut ovat olleet tiukkoja ja päättyneet useimmiten yhden maalin erolla. Torstaina voidaan odottaa taas tiukkaa ja tasaista vääntöä pisteistä.

Nimivahva Heinola on pelannut epätasaisesti, mutta on pikkuhiljaa ruvennut heräämään horroksestaan. Mikkelissä Hatsina onnistui viemään ottelun nimiinsä jatkoajalla upean kirin päätteeksi. Heinola aloitti kevät jakson voitolla Kouvolan Susista. Ottelusta on molemmilla jaossa elintärkeät pisteet kevättä ajatellen, joten tunnetta tuskin Vierumäen kentältä jää puuttumaan.

Hatsina koki viime torstaina jälleen maalin tappion, kun ehjä 60 minuuttinen jäi taas haaveeksi. Torstaina on taas oiva tilaisuus kääntää kurssi, jotta oltavat sarjataulukossa paranevat. Alkuviikko on kärsitty taas flunssa-aallosta ja näin ollen kokoonpano on vielä täysin auki.

Viime kaudella SB Heinolan junioreissa palloillut Simo Vironen odottaa innolla paluuta Vierumäelle ja on luvannut avata maalihanat siellä. Kuuleman mukaan Vierumäen vihreä matto on kuin hänelle tehty, joten kannattaa ottaa poika tilastopalvelusta seurantaan.

 

Liveseuranta

FD0126AA-26AF-4CE6-B1BF-37D1EF533F44.jpeg