Hatsina ry

13.01.2019

M1: Pisteet jäivät Lahteen.

Hatsina vieraili torstai-iltana Lahden Energia-Areenalla Pelicansin vieraana. Tälläkään kertaa Lahdesta ei saatu pisteitä haettua, kun Pelicans Sb otti voiton lukemin 7-6.

Ensimmäisessä erässä näytti jo siltä, että Pelicans Sb menee menojaan, kun taululla oli jo lukemat 4-0 ajassa 14:01. Hatsina sai kuitenkin kaivatun kavennusmaalin vielä erän loppuun, kun Niko Vilén pisti vanhanaikaisella pallon maaliin. Ensimmäinen erä oli erittäin heikkoa pelaamista Hatsinalta, eivätkä pelaajat uskaltaneet tehdä kentällä oikein mitään. Erätauolle mentiin tilanteessa 4-1. 

Toiseen erään Hatsina tuli paljon paremmalla jalalla ja ajassa 20:36 Mikko Ikonen kavensi tilanteeksi 4-2. Seuraavassa vaihdossa Pelicans kuitenkin kasvatti johtonsa takaisin 3 maaliin ja tilanne 5-2. Vajaa minuutti tästä ja Ikonen lämäsi pallon maaliin. Hatsina osui toisessa erässä vielä kertaalleen, kun ylivoimalla Ikonen heitti vähän vettä korvasta ja siirsi pallon Ville Valjakalle joka pisti pallon aivan ylänurkkaan.  Toiselle erätauolle mentiin näin lukemista 5-4.

Kolmas erä alkoi hyvin, mutta ajassa 45:12 Pelicans kasvatti johtonsa kahteen maaliin ja heti perään 45:25 oli pallo Hatsinan maalissa uudestaan ja lukemat jo 7-4. Hatsina hallitsi kolmatta erää ja maalipaikkoja saatiin luotua paljon, mutta tällä kertaa pallo ei löytänyt loppuerän aikana tietään maaliin, kuin kahdesti Ikosen ja Nestori Paldaniuksen osuessa maalipuiden väliin. Loppulukemat 7-6.

Hatsina pelasi kaksi erittäin hyvää erää, mutta ensimmäisen erän heikko esitys maksoi torstaina pisteet. Seuraavat pelit määrittelevät paljolti sen, mistä karsinnoista keväällä taistellaan. Pisteitä pystytään kyllä saamaan, mutta se vaatii ehjempiä suorituksia, eikä samanlaisia nukahduksia pelin sisällä saa tapahtua.

5D228F99-EB25-4D3E-9A0E-AD087B54AF17.jpeg