Hatsina ry

09.01.2019

M1: Torstaina Suomen Chicagoon!

Hatsinan miesten edustusjoukkue matkaa torstaina 10.1.2019 Lahteen Pelicans Sb:n vieraaksi.  Aikaisempina kausina Lahdesta ei ole paljon pisteitä haettu ja kun syksyllä Mikkelissä pelatusta ottelusta Pelicans kävi hakemassa pisteet, on nyt hyvä tilaisuus hakea pisteet Mikkeliin.

Pelicanssin peli on ailahdellut paljon syksyn aikana ja joukkue löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijalta 7. yhden pisteen Hatsinaa perässä. Tunnetusti kovaa harjoitteleva joukkue on varmasti yrittänyt saada pelinsä joulutauolla kuntoon ja torstai-iltana nähdään varmasti vauhdikas ottelu, koska molemmat joukkueet havittelevat paikkaa playoff viivan yläpuolelta.

Hatsinan leirissä on jokseenkin toivuttu jo Susien revanssiottelun tappiosta ja katseet on käännetty torstain tärkeään vierasotteluun. Harjoituksissa on nyt ruvennut näkymään kaivattua tempoa ja toivottavasti se saadaan vietyä Lahteen.

Hatsinalta kannattaa seurata huimassa vireessä ollutta Väinö Pulkkista, mies tai poika itse ei osaa vireeseensä syytä kertoa. Väinö tunnetaan innokkaana Manchester Unitedin fanina, joten jännä yhteensattuma kuitenkin on se, että peli on ruvennut kulkemaan Ole Gunnar Solskjærin tultua ManU:n valmentajaksi.

Torstai 10.1.2019 Lahti-Energia Areena klo 18:30

Liveseuranta

lahti.jpg