Hatsina ry

06.01.2019

N2: Imatralta mukaan 2 pistettä

Naisten kakkosjoukkueen lauantaireissu Imatralle oli lähes täydellinen.

La 5.1.2019 klo 15:00 Pelicans II - Hatsina II 4-5 (4-0, 0-3, 0-2)

Päivän pelit aloitettiin meidän osalta vasta iltapäivän jo hämärtyessä. Vastaan saatiin Pelicans II, joka oli kokenut päivän avausottelussaan 5-3 tappion PoNoVolle. Tappiosta sisuuntuneena ja pienten onnenkantamoisten avustuksella peli oli jo ensimmäisen erän jälkeen 4-0 pussinokille. Toiseen erään lähdettiin kuitenkin hakemaan omaa peliä ja pelattiin vaihto kerrallaan. Toisen erän jälkeen tilanne olikin jo 4-3, ja viimeisessä erässä puristettiin rinnalle ja ohi. Ihan käsittämätön nousu joukkueelta, vaikka päät hieman jo ekan erän jälkeen painuivatkin.

Tehonaiset:
Johanna Vesanto 4+0
Mira Paavilainen 1+0
Roosa Kuhanen 0+1
Jasmin Valkonen 0+1

Tilastot

La 5.1.2019 klo 18:00 Hatsina II - Sudet SB 4-5 (1-1, 0-2, 3-2)

Päivän toisessa pelissä vastassa oli Sudet, joka koki tappion Flanelsille päivän ekassa pelissään. Tämä peli oli naisille vaikea väsyn alkaessa painaa jalkoja. Välillä päästiin myllyttämään hyvin hyökkäyspäässä, mutta välillä syötöt omassa päässä eivät oikein osuneet kohdilleen ja Iitu oli maalilla unessa. Aivan kuin kauden ekassa turnauksessa Lahdessa, niin tässäkin sössittiin itse voitto ja ojennettiin se tarjottimella Susille. Vaikka hienosti vielä noustiin tasoihin kolmannessa erässä Alman upealla tahtomaalilla, niin Sudet sai hakata maalin edestä pallon verkkoon kaikessa rauhassa ilman estelyjä ja pisteet Kouvolaan.

Tehonaiset:
Roosa Kuhanen 2+0
Alma Rikkinen 1+0
Johanna Vesanto 1+0
Henna Kuhanen 0+2
Jasmin Valkonen 0+1

Tilastot

 

Hatsinan toisten naisten pelit jatkuvat lauantaina 26.1. Hämeenkosken Koskihallilla. Loppukaudeksi kakkosnaisten joukkueessa on tulossa pieniä muutoksia, joista kerrotaan myöhemmin lisää.

 

almahenna.JPG