Hatsina ry

05.01.2019

E-pojat: Hatsina erinomaisen nälkäisellä pelipäällä Taipalsaarella

Hatsinan E-pojat kohtasivat lauantaina 5.1.2019 Taipalsaaren Urheiluhallilla LASB jr sinisen Lahdesta  ja JYMYn Orimattilasta. Ottelut päättyivät seuraavasti:

Hatsina-LASB jr sininen 11-2 (2-0,6-0,3-2)

Hatsina-JYMY 4-1 (1-1,1-0,2-0)

Valmentajan kommentit:

Ilmeisesti 2 viikon joulutauko teki meidän pojille hyvää. Yhdet harjoitukset alle ennen tätä turnausta. Ennen LASB peliä juonittiin pieniä viilauksia pelinavaukseen, nämä pienet muutokset helpottikin meidän peliä. Ottelu oli meiltä yksi kauden parhaista, maltettiin syötellä viisikkona ja luotiin useita hienoja syöttöketjuja. Eikä laiskoteltu puolustuspelissäkään ja maalivahti Miika Miettinen otti tärkeitä torjuntoja.

JYMYn norsupallo-pelitapa oli meillä hyvässä muistissa edellisen kohtaamisen pettymyksen ansiosta ja tätä teroitettiinkin ennen ottelua. Keskushyökkääjät ja puolustajat tylsytti hyvin vastustajan pelin ja maalivahti Justus Heimonen hoiti loput hienosti.

Kaikki kolme kenttää toimi tänään hyvin ja jokainen pelaaja oli valmis ja halukas ensimmäisestä vaihdosta lähtien. Voitot oli ehdottomasti koko joukkueen ansiota, kolmoskentässä hyökänneet Paavo Haapalainen ja Noel Stolt kurnuttivat vastustajia mallikkaasti.  

Hatsinan E-poikien pelit jatkuvat kotiturnauksella lauantaina 19.1.2019 Rantakeitaalla, jossa sarjaa tasapistein johtavat Imatran Voima kohdataan klo 10 alkavassa pelissä ja StU (Savitaipaleen urheilijat) klo 17 alkavassa pelissä.

Taipalsaari_05012019.jpg