Hatsina ry

26.12.2018

N1: Epäonnen maaleilla häviö Lohjalta

 
LOSB – Hatsina  3 – 2 (0-0, 3-0, 0-2)
 
Naiset lähtivät reilun kahden kentän voimin Lohjalle taistelemaan vuoden viimeisistä pisteistä 16.12. Mukaan saatiin ensimmäistä kertaa myös joukkueen uusin vahvistus Marianne "Marre" Latvala. Valitettavasti tällä kertaa sarjanousija vei pisteet - osittain hyvällä tuurillaan.
Ensimmäinen erä oli naisilta hyvää puolustuspelaamista. Molemmissa päissä oli muutamia hyviä paikkoja, mutta erä päättyi kuitenkin maalittomana.
 
Toisessa erässä tapahtui jotain, mitä ei melkein voi uskoa. Veera Lokka sai estämisjäähyn hieman epämääräisestä tilanteesta, ja ylivoimalla maalille toimitettu pallo pomppi lopulta pelissä hyvin torjuneen Miia Maarasen taakse onnettaren "pienellä" avustuksella. Tästä reilun parin minuutin päästä tuli toinen erittäin onnekas maali, kun ylärimaan osunut veto kimposi maaliin suoraan Miian takaraivosta. Naiset eivät näistä lannistuneet, vaan peliä jatkettiin normaalisti, kunnes pallo ajautui maalin takaa maalin eteen ja pomppi taas maaliin osuttuaan jonkun jalkaan tms. Onneksi erää ei ollut kuin muutama minuutti jäljellä, eikä pallo löytänyt tietään enää Miian taakse.
 
Kolmanteen erään naiset lähtivät hyvällä sykkeellä ja tasoihin nousu tavoitteena. Tässä melkein onnistuttiinkin, mutta harmittavasti se jäi pienestä kiinni tällä kertaa. Veera Lokka kavensi ylivoimalla ensin 3-1:een ja teki vielä toisen maalin tasakentällisin. Lopussa Hatsinattaret pääsivät vielä yrittämään tasoitusta kuudella neljää vastaan, mutta maalia ei saatu hyvästä yrityksestä huolimatta.
Kokonaisuutena peli oli hyvää tekemistä ja erittäin laadukasta puolustamista koko joukkueelta. Erityismaininnan saa ensikertalainen Marre, joka otti muutamia komeita mustelmia omassa päässä. Valitettavasti tuomarit eivät tässä pelissä olleet aina ihan tilanteen tasalla, mutta onneksi mitään järjettömä ylilyöntejä ei kuitenkaan kentällä nähty.
Nyt on aika jättää tämä vuosi taakse ja aloittaa keskittyminen toisen kierroksen peleihin. Luotetaan siihen, että kinkun voimalla jalka liikkuu paremmin ja pallo pomppii meille suotuisammin 5.1. kun vastassa on O2-Jyväskylä. 

 
IMG_9189_2.jpg