Hatsina ry

13.12.2018

M1: Perjantaina taas Kouvolaan - Tällä kertaa susijahtiin!

Perjantaina 14.12.2018 matkataan taas Kouvolaan saalistamaan tärkeitä vieraspisteitä Kouvolan Susilta. Kyseessä on tämän kalenterivuoden viimeinen ottelu ja molemmat haluavat varmasti lähteä joulutauolle voitto takataskussaan. Hatsina kävi viime lauantaina harjoittelemassa parkettialustalla pelaamista Klubin kustannuksella, joten toivotaan että tällä kertaa Kouvolasta päästäisiin lähtemään 3 pisteen kera. 

Sudet ovat erityisesti kotikentällään hankala joukkue ja ovat esittäneet Mansikka-Ahon parketilla kauden aikana näyttäviä pelisuorituksia. Aikaisempina vuosina Hatsinalla on ollut Susien kanssa vaikeuksia juuri vieraskentällä, joten huomisesta ottelusta on odotettavissa tiukka ja tunteikas ottelu. Oman latauksensa molemmissa joukkueissa antaa varmasti kauden ensimmäinen ottelu, minkä tulos hylättiin protestin takia.

Viikon harjoituksissa on näkynyt, että tämän viikon otteluun ei asennetta ole tarvinnut erikseen kenenkään hakea, vaan kaikki haluavat ottaa 3 pistettä Kouvolasta mukaan. Viime lauantaina Jari-Pekka Tiusanen väläytteli parketilla samoilla kikoilla, kun Rantakeitaalla konsanaan, joten tulospalvelusta kannattaa seurata miten kikat purevat Susiin ja tuottavatko ne tällä kertaa yhtä hienoja maaleja

Pe 14.12.2018 Mansikka-Ahon lh klo. 18:30

Liveseuranta 

susijahti.JPG