Hatsina ry

12.12.2018

M1: Pisteet jäivät Kouvolaan!

Korian Klubi vei Mansikka-Ahon parketilla pelatun ottelun nimiinsä 7-6. Ennen ottelua painotettiin hyvää alkua ja johtoon pääsyä, sillä Klubilta löytyy kokenuita pelaajia, ketkä osaavat pelata johtoasemassa.

Ensimmäisessä erä alkoi hyvin, mutta palloa ei saatu maaliin paikoista huolimatta. Klubi rokotti ensimmäisen erän aikana vapaalyönneistä. Erätauolle lähdettiin 4-2 tilanteesta.

Toisessa erässä Hatsina sai enemmän pidettyä palloa vastustajan päässä, mutta pitkistä hyökkäyksistä ja maalipaikoista huolimatta palloa ei saatu kuin kahdesti Klubin maaliin. Klubin hyödyntäessä myös omat kaksi maalipaikkaansa erän aikana mentiin kolmanteen erään taas kahden maalin takaa-ajoasemassa, lukemat taululla 6-4. 

Kolmannessa erässä Hatsina jatkoi myllytystä, mutta uhrautuvasti pelannut Klubi puolusti hyvin ja parhaille paikoille ei päästy. Hatsina nousi tasoihin erän loppupuolella, mutta seuraavassa vaihdossa Klubi onnistui tekemään tilanteeksi 7-6. Tästä ei enää Hatsina noussut ja näin pisteet Kouvolaan. 

Ottelusta jäi paljon opittavaa ja toivottavasti viikon aikana on opittu, sillä Hatsina kohtaa samaisella parkettialustalla perjantaina Kouvolan Sudet. Ennakkoa luvassa huomenna. 

klubi.JPG