Hatsina ry

09.12.2018

N2: Joutsasta mukaan 2 pistettä

Naisten kakkosjoukkue jatkoi lauantaina pelejä Joutsassa.

La 8.12.2018 klo 10:00 Flanels - Hatsina II 0-3 (0-1, 0-1, 0-1)

Lauantaiaamuna mielenkiintoisessa kelissä matkattiin Joutsaan, jossa päästiin pelaamaan liikuntahallin uusitulle matolle. Kaikkien viivojen vilistessä silmissä karistettiin unihiekat pois ja aloitettiin pelit jo aamulla kymmeneltä. Peliaika on raaka, mutta peliin päästiin heti hyvin kiinni. Naiset pääsivät pyörittämään pallolla ja peli otettiin hallintaan. Flanels pidettiin pois vaarallisilta tekopaikoilta ja kolmannen erän loppurynnistyskin kestettiin hyvin. Iitulle kauden toinen nollapeli hyvän puolustuksen avustamana ja pisteet matkaan Mikkeliin.

Tehonaiset:
Johanna Vesanto 1+1
Alma Rikkinen 1+0
Auri Välimaa 1+0
Roosa Kuhanen 0+1
Mira Paavilainen 0+1

Tilastot

 

La 8.12.2018 Hatsina II - LASB Edustus 1-8 (0-3, 0-3, 1-2)
Päivän toisessa ottelussa vastaan saatiin LASB Edustus, joka on kulkenut läpi kauden viime kauden tapaan voitosta voittoon. Alusta alkaen raikkaalla jalalla liikkeellä olleet LASBilaiset liikuttivat palloa kauniisti ja tehokkaasti. Naiset saivat hyvän oppitunnin pallonkäsittelystä, liikkeestä ja maalipaikkojen hyödyntämisestä. Toisen erän jälkeen peli oli jo 0-6, ja viimeiseen erään lähdettiin tavoitteena tehdä yksi maali, jossa onnistuttiinkin. Vähän alkoi jalka painaa pelin edetessä ja puolustuksen pakka hajosi, mutta hieno taistelu silti.

Tehonaiset:
Alma Rikkinen 1+0
Jasmin Valkonen 0+1

Tilastot

Kakkosnaisten pelit jatkuvat tammikuussa 5. päivä Imatralla. Sarja on nyt puolivälissä ja tilastoja voi käydä katsomassa liiton tulospalvelusta TÄÄLTÄ

Pelien jälkeen päästiin viettämään joukkueen pikkujouluja yhdessä Hatsinan "kolmosjoukkueen" UuNojen (Uuteen Nousuun) kanssa. UuNot pelaavat Mikkelin Alueen Harrasteliigojen (MAHL) Puumaliigaa höntsähengessä. UuNot voittivat lauantaina molemmat pelinsä Mäntyharjulla. UuNoissa pelaa naisia, jotka on nähty aiemmin Hatsinapaidassa liiton alaisissa sarjoissa.
Uunojen lauantain peleistä voit lukea lisää TÄÄLTÄ

 

40942abf-dcac-4cc4-8a40-3424ddc34d24.jpg