Hatsina ry

07.12.2018

M1: Lauantaina Kouvolaan Klubin vieraaksi!

Hatsinan miesten edustusjoukkue lähtee aikaisin lauantai aamuna 8.12.2018 Kouvolaan, Korian Klubin vieraaksi, ottelu alkaa jo klo. 12.00.

Korian Klubi on Hatsinalle uusi tuttavuus, Klubin ensimmäinen kausi 2.divisioonassa on lähtenyt verkkaisesti käyntiin, mutta Mansikka-Ahon parketille ei parane lähteä ollenkaan takki auki, sillä vieraita vastaanottamassa on varmasti nälkäinen kotijoukkue.

Hatsina lähtee hakemaan tärkeitä vieraspisteitä vajaalla kokoonpanolla. Viime viikon maalikarkelot on unohdettu ja harjoituksissa on keskitytty tarkasti siihen, miten Klubin pelinavaus saadaan tukittua. Mansikka-Ahon parketti on hankala alusta varmasti monelle Hatsina pelurille, mutta Joroisissa salibandyoppinsa saanut Roope Luotinen näyttää varmasti muille mallia ”parkettien partaveitsenä”.  Vierasvoitolla Hatsina pysyisi vielä hyvin kärkinelikon tuntumassa.

Hatsinan kokoonpanoa kannattaa tarkkailla jo ennen ottelua, sillä jos kaikki menee niin kuin elokuvissa nähdään Hatsinan kokoonpanossa paluumuuttaja.

 

Liveseuranta

kklubi.jpg