Hatsina ry

05.12.2018

N1: Turusta tappio

La 1.12.2018 klo 18:00 FBC Loisto - Hatsina 11-3 (3-1, 4-0, 4-2)

Naisten edustusjoukkue aloitti joulukuun vierailemalla Turussa. Vastassa oli FBC Loisto, nuori ja taitava joukkue, joka pelaa melko samalla kokoonpanolla myös A-tyttöjen SM-sarjaa. Naisilla oli matkassa todella pieni rosteri loukkaantumisten ja sairastelujen takia, ja kentälle saatiin lopulta vain 9 pelaajaa (ja  maalivahti). Mukaan lähteneet pelaajat taistelivat suurella sydämellä ja hoitivat roolinsa mainiosti, mutta se ei kuitenkaan Loistoa vastaan riittänyt. Loiston laukaukset ja syötöt olivat erittäin hyvälaatuisia, ja pallo kesti lavassakin tosi hyvin.

Ensimmäisessä erässä Hatsinattaret olivat vielä hyvin mukana, vaikka iso osa ajasta kyykittiinkin omassa päässä. Loiston kahden maalin karkumatka kaventui kun Veera Lokka laukoi pallon verkkoon ajassa 6.01. Loisto teki erän lopussa vielä yhden maalin, ja taas oltiin kahden maalin päässä.

Loppupelin Loisto vei sitten selkeämmin, tehden 8 maalia Hatsinan osuttua vain kahdesti. Toisessa erässä naisille ei maaleja suotu, mutta ajalla 45.05 Eevi Lokka viimeisteli kauden ensimmäisen osumansa ja ajassa 57.22 Veera kaunisteli vielä lukemia tehden ottelun toisen maalinsa.

Naisten maalilla pelannut Anette Pitkänen otti pelin aikana (vähintään) 36 torjuntaa ja piti joukkuetta kyllä välillä pystyssä. Joukkueen puolustusmuoto ja peittohalukkuus säilyivät hyvällä tasolla läpi ottelun, vaikka maaleja omaan päähän tulikin. Tästä on kiittäminen keskiviikon harkkapeliä omia C1-poikia vastaan.  Lisäksi saatiin tehtyä teräviä vastaiskuja pallonriistojen jälkeen. Pelaajien vähyys näkyi erityisesti siinä, että ei jaksettu monesti enää puolustamisen jälkeen hyökätä viisikkona.

Onneksi nyt on pari viikkoa aikaa kerätä joukot kasaan ja hieroa kuviot kuntoon, jotta ollan 16.12. iskussa sarjanousija LOSBia vastaan.

Tilastot

IMG_0113_2.jpg