Hatsina ry

05.12.2018

M1: Mikkelin herruus Hatsinan nimiin!

Hatsinan miesten edustusjoukkue voitti ensimmäisen paikallisottelun Löysätempoa vastaan lukemin 21-6. Sport Foorumille saapunut runsaspäinen yleisö pääsi siis nauttimaan maalikarkeloista ja todistamaan, että Hatsina on ainakin vielä toistaiseksi Mikkelin ykkönen.

Löysätempo aloitti maalikarkelot ajassa 03:14, kun Hatsinan puolustuksen merkkaus petti vapaalyönnissä jälleen ja Niko Vilen pääsi laukomaan Löysätempon johtoon. Löysätempo pääsi nauttimaan johtoasemasta noin 2,5 minuuttia, mutta sitten Mikko Ikonen aloitti Hatsinan maalinteon. Ikonen osui ensimmäisen erän aikana vielä kertaalleen, kuten Miika Pylkkänen, Väinö Pulkkinen sekä maaliputkeaan jatkanut Ville Valjakka. Hatsinalla oli mahdollisuus mennä ensimmäiselle erätauolle 6-1 tilanteesta, mutta suureksi yllätykseksi Jari-Pekka Tiusanen epäonnistui rangaistuslaukauksesta.

Toiseen erään Hatsina sai jatkettua siitä mihin ensimmäisessä erässä jäätiin, Hatsina osui 10 kertaa ja Löysätempo kahdesti. 3. erä meni myös samaan malliin ja loppulukemat kirjattiin lukemin 21-6. Hatsina osoitti olevansa toistaiseksi Mikkelin ykkönen, mutta nähtäväksi jää saako Löysätempo pelinsä kuntoon ja juonittua tarvittavat muutokset, että saisivat kevään koitoksessa Mikkelin Herruuden nimiinsä. 

Mainioon vireeseen päässyt Nestori Kuusisto latoi ottelussa tehot 4+3 ja Mikko Ikonen 4+2. Ville Valjakka 2+1 vei taiston Juha-Matti Pitkästä 1+1 vastaan.

Ottelupöytäkirja

lys.JPG