Hatsina ry

30.11.2018

M1: Derby huumaa lauantaina - Hatsina vs Löysätempo

Lauantaina 1.12.2018 on Sport Forumilla tarjolla harvinaista herkkua pitkästä aikaan, kun Hatsina ja Löysätempo kohtaavat paikallisottelussa.

Ottelu on varmasti ollut merkattuna molempien joukkueiden kalenterissa jo pitkään, kun päästään kisaamaan kaupungin herruudesta. Löysätempo on näyttänyt alkukaudesta, että he tulevat tosissaan taistelemaan sarjapaikasta ja tavoitteena on pysyä useampikin kausi 2.divisioonassa. Löysätempolta löytyy paljon kokemusta ja he ovat saaneet haalittua vanhoja Hatsinan junioreita riveihinsä. Hatsinan tulee välttää jäähyilyä, kun ennen Hatsinassa maaleja mättänyt, nykyinen Löysätempon 1. ylivoima tykki Niko Vilén löytyy viivasta kanttinsa kanssa.

Hatsinalla sattuu päällekkäisyyksiä junioriturnausten kanssa, joten nähtäväksi jää, mikä on lopullinen lauantain kokoonpano. Hatsinan täytyy parantaa oman pään peliään, sillä kauden aiemmissa otteluissa pallo on löytynyt liian monta kertaa oman maaliverkon perukoilta ja tähän on viikon harjoituksissa yritetty keksiä uusia kuvioita.

Ottelun mielenkiintoisin taistelupari löytyy pari valjakosta Ville Valjakka - Juha-Matti Pitkänen. Takavuosien tutkapari teki tuhoisaa jälkeä konsanaan juniorisarjoissa ja Sport Forumille kannattaa tulla seuraamaan kumpi johdattaa joukkueensa derbyn voittoon  Mainittakoon vielä, että VV49 on osunut maalipuiden väliin runkosarjan jokaisessa ottelussa

Tule kannustamaan Hatsina voittoonLa 1.12.2018 klo 15.00 Sport Forumilla

Liput: 5e /3 e (S-etukortti)

Liveseuranta

lys.jpg