Hatsina ry

16.11.2018

M1: Dynamo hyytyi Hämeenkosken illassa!

Miesten edustusjoukkue kävi perjantai-ehtoona ryöstöretkellä Hämeenkoskella, ja nappasi himotut vieraspisteet plakkariinsa 8-12 (3-4, 3-7, 2-1) lukemin. 

 

Hatsina.net tavoitti päävalmentaja Vesa Valjakan paluumatkan alussa, ja analyyttinen piiskuri kommentoi omiensa otteita seuraavasti: "Hämeenkosken pienehkö aski on yksi sarjan hankalimmista vieraskaukaloista, ja täyteen pistepottiin on oltava moisen maali-iloittelun jälkeen tyytyväinen. Pyrimme aina pelaamaan aktiivista ja pelaajia kehittävää salibandya, ja kun ollaan aktiivisia niin varsinkin Hämeenkosken tapaisissa halleissa otetut riskit voivat realisoitua ja sitten omissa soi. Varsinkin toisessa erässä oltiin hyviä, ja siinähän se peli saatiin naulattua, vaikka lopussa kaveri pääsikin kaunistelemaan lukemia. Pelin loppupuolen jäähyt olivat turhia, ja siinä oltiin hetki helisemässä, mutta aikalisän jälkeen homma selkiintyi ja peli kesti loppuun saakka meidän näpeissä. Tämä taisto oli viikon tärkein peli, ja tästä pitikin ottaa täysi pistepotti, että kestetään kärkiryhmän kannassa kiinni ", lopetteli jo sunnuntain juonia punonut Coach V.  

 

Illan onnistujia olivat hävyttömässä syysvireessä porskuttava Ville Valjakka (4+1), kaiken nähnyt ja kokenut sotaratsu Jari-Pekka Tiusanen (2+1) sekä uhrautuvasti puolustanut ja pyyteettömästi pakkina uurastanut Markus Myyryläinen

 

Ottelupöytäkirja. 

 

M1 jatkaa otteluitaan jo tulevana sunnuntaina, kun Saimaa Stadiumilla pelataan koko Itä-Suomen salibandyväkeä puhuttava Cup-ottelu Classicia (Tre) vastaan. Varmista omat paikkasi ostamalla lippusi ennakkoon - ennakkomyynti Saimaa Stadiumin kahvilassa sekä lauantaina Kauppakeskus Stellan Tähtitorilla klo 10-13. Otteluennakko ICT-ratkaisutalo R-Office Mikkelin isännöimään taistoon luettavissa huomenna aamupäivällä Hatsina.net - seuraa ennakkotunnelmointia Hatsinan somekanavissa. 

 

IMG-20181116-WA0011.jpg