Hatsina ry

05.11.2018

N1: Reissuviikonlopun saldona yksi piste

Naisten edustusjoukkue kävi viikonloppuna pienellä kokoonpanolla Vantaalla ja Pirkkalassa. Tuliaisina viikonlopusta käteen jäi harmillisesti vain yksi piste.

SB Vantaa – Hatsina  2 – 1 rl. (0-0, 1-1, 0-0, 0-0)

SB Vantaa on naisille tuttu vastus, jota ei ole onnistuttu vielä kertaakaan voittamaan. Voittoa ei tullut tälläkään reissulla, vaikkei se kovin kauas jäänyt. Myyrmäen urheilutalon pelialusta oli – kuten aiemmillakin kerroilla – erittäin hankala. Jalka ja maila tuntuivat siinä raskailta, ja pallokin liikkui hitaammin kuin kotikentän alustalla. Tämä aiheutti naisille ongelmia mm. vetojen kanssa. Vaikeuksista huolimatta vetoja saatiin kuitenkin aikaiseksi, mutta niistä moni kilahti vastustajan maalin tolppiin. Peli oli vähämaalisin naisten peleistä pitkiin aikoihin.

Ensimmäinen erä pelattiin maaleitta, ja naiset saivat tapettua yhden jäähyn. Toisen erän alussa SB Vantaa sai jäähyn, ja Veera Lokka vei Hatsinattaret johtoon ylivoimalla. SB Vantaa sai kuitenkin tasoitettua pelin pienellä onnenkantamoisella, kun pallo kimposi Hatsinan maalia mallikkaasti vartioineen Miia Maarasen ohi oman pelaajan kautta. Erän lopussa naiset saivat kaksi jäähyä, mutta alivoimapeli onnistui eikä Vantaa päässyt johtoon. Kolmanteen erään ei tilastoitu mitään tapahtumia ja näin ottelu venyi jatkoajalle. Jatkoaikakin päättyi maalittomana, joten vuorossa oli rangaistuslaukauskilpailu. Tässä SB Vantaa oli parempi tehden kaksi maalia. Rangaistuslaukaukset olivat Hatsinattarille todella vaikeita alustan takia.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sb-vantaa-hatsina/6646/3548

 

Pirkat – Hatsina  8 – 3 (2-2, 0-6, 1-0)

Sunnuntaina suunnattiin Pirkkojen vieraaksi Pirkkalan vapaa-aikakeskukseen. Pirkkojen tiedettiin ennalta olevan liikkuva ja taitava joukkue, ja ennakkotieto piti paikkansa. Hatsinattaret pelasivat ensimmäisen ja kolmannen erän erittäin mallikasta ja järkevää peliä, mutta se ei riittänyt pisteisiin. Pirkat hallitsi peliä enemmän, mutta myös Hatsinalla oli ratkaisupaikkoja runsaasti. Tolpat kilahtelivat tässäkin pelissä.

Ensimmäinen erä oli Hatsinalta hyvännäköistä pelaamista. Jaksettiin puolustaa järkevästi ja saatiin luotua hyvin paikkoja vastustajan päätyyn. Erätauolle lähdettiin tasalukemissa 2-2, Hatsinan maaleista vastasivat Veera Lokka ja Hanna Seppänen. Toisessa erässä Hatsinan pakka oli monta kertaa liian levällään ja Pirkat pääsivät helposti maalipaikoille. Pirkkojen maalit tulivat pääosin poikittaissyötöistä, joita naisten pelaajat eivät saaneet katkaistua. Edes aikalisä ei auttanut Hatsinattaria, vaan Pirkat jatkoivat maalitehtailuaan senkin jälkeen. Pirkat vei erän tylysti 0-6. Kolmanteen erään naiset ottivat tavoitteeksi erävoiton ja hyvän lopun viikonlopulle, ja tämä myös toteutettiin. Jokainen pelaaja ryhdistäytyi ja Veera Pulkkinen kaunisteli pelin lukemia matalalla vedollaan siirretyn rangaistuksen aikana.

Kaikki pelaajat ottivat pelin aikana tärkeitä peittoja, mutta Miia Maarasella oli silti kova työ maalinsuulla. Miia sai upeita torjuntoja tililleen.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/pirkat-hatsina/6648/3548

 

Joulukussa ei ole luvassa enää naisten kotipelejä, joten tämän vuoden viimeinen kotipeli 17.11. klo 15.00. Sport Forumilla. Ottelussa vastaan asettuu Steelers.

IMG_9349_2.jpg