Hatsina ry

03.11.2018

M1: Voima tehokkaampi perjantaina - Sunnuntaina Suomen Cupin aluefinaali Joensuussa!

Hatsinan miesten edustusjoukkue joutui perjantai-iltana taipumaan Imatran Voiman käsittelyssä 6-9.

Ensimmäinen erä oli vauhdikasta ja tasaista vääntöä. Vieraat menivät johtoon ajassa 03:47. Arttu Tuomainen toi Hatsinan tasoihin heti seuraavassa vaihdossa kulmavapari kuviosta. Hatsina siirtyi johtoon, kun Miika Pylkkänen katkaisi Voiman pitkän avauksen ja pisti pallon etukulmaan näyttävän kuljetuksen päätteeksi. Voima käytti paikkansa tehokkaasti ja osui vielä kahdesti ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana. Ville Valjakka laukoi Hatsinan tasoihin ylivoimalla ja näin ensimmäiselle erätauolle lukemissa 3-3.

Toisessa erässä Voima paransi otteitaan ja Hatsinan kone alkoi hyytyä. Hatsina ei saanut omista paikoistaan kertaakaan sisään, kun taas Voima onnistui neljästi. Kolmanteen erään lähdettiin lukemista 3-7.

Kolmannen erän alkuun Hatsina sai taas luotua hyviä maalipaikkoja tuloksetta. Voima onnistui kahdesti ja ottelu oli jo lukemissa 3-9. Hatsina sai kuitenkin kaunisteltua lukemia lopussa, Myyryläisen, Honkosen ja Ikosen osuessa maalipuiden väliin. Näin pisteet Imatralle lukemin 6-9.

Ottelutilastot

Sunnuntaina Suomen Cupin aluefinaali Joensuussa

Hatsina lähtee sunnuntaina pelaamaan Suomen Cupin 5.kierroksen ottelua Joensuuhun Leba SB:n vieraaksi. Seurat ovat yhdessä sopineet, että 6.kierrokselle menijä sekä aluemestari ratkaistaan samassa ottelussa. Leba SB on hallitseva aluemestari. 

Leba SB on kokenut ja laadukas 2.divisioonan joukkue ja on aloittanut oman kautensa puhtaalla pelillä voittaen kaikki 5 otteluaan. Hatsinalla on edessään jälleen kova haaste ja puolustus joutuu olemaan tarkkana Petri Väänäsen syöttöarsenaalin kanssa. Leba SB on kohdattu aikaisempina kausina 1.divisioonan karsinnoissa. Viimeisin kohtaaminen päättyi Leba SB:n voittoon. Sunnuntaina on siis oiva paikka maksaa kalavelat ja ottaa aluemestaruus Hatsinan nimiin. 

Ottelu alkaa sunnuntaina 4.11.2018 klo 13.00.

Liveseuranta

leba.JPG