Hatsina ry

28.10.2018

M1: Imatralta tuliaisina kolme pistettä!

Hatsinan miesten edustusjoukkue haki Imatralta kolme pistettä lukemin 8-9 SB Troopersin vieraina. Ottelu tarjosi taas katsojille paljon maaleja ja etenkin tilanteita oli molempiin päihin erittäin paljon. 

Ottelu sai jälleen räväkän alun, kun kahden minuutin jälkeen molemmat olivat osuneet jo kertaalleen. Ensimmäinen erä meni kotijoukkue Troopersin nimiin 3-1. Hatsina sai paljon vastahyökkäyksiä ja maalipaikkoja, mutta ensimmäisen erän ainoasta maalista vastasi maalivireessä oleva Aaron Kapulainen.

Toisen erän alkuun Troopers kasvatti johdon jo 4-1 tilanteeksi, mutta ajassa 21:30 Miika Pylkkänen osui ylivoimalla ja näin oltiin taas kahden maalin takaa-ajo asemassa. Tämän jälkeen molemmat joukkueet osuivat kertaalleen ja näin ollen 5-3 lukemista päätöserään. Hatsinalta maalinteossa onnistui Tino Mutka.

Kolmannen erän alku noudatti samaa kaavaa kuin muutkin erät ja Troopers osui jälleen ensimmäisessä vaihdossa. Sitten alkoi taas Hatsinan kiri vaihe ja ensimmäiseksi pallo pomppi onnekkaasti maaliin Ville Valjakan toimituksesta. Pari minuuttia edellisestä ja kulmavaparin päätteeksi Jani Kuronen pääsi laukomaan pallon etukulmaan ja näin eroa oli enää yhden maalin verran. S:euraavasta maalista vastasi Troopers. Hatsina pääsi koittamaan ylivoimalla ja Mikko Ikonen toi Hatsinan taas maalin päähän ajassa 48:14. Troopers pääsi vielä kerran kahden maalin johtoon ajassa 49:13, mutta tämän jälkeen Hatsina onnistui kolmesti viimeisen kympin aikana Nestori Kuusiston ja Valjakan toimesta. Hatsina kesti johtoasemassa loppuvihellykseen asti ja tällä kertaa ei tarvinnut edetä jatkoajalle saakka. 

Oman pään pelaamisessa Hatsinalla riittää parannettavaa, sillä maaliverkko on heilunut runsaasti omassa päässäkin kauden jokaisessa ottelussa. Kauden ensimmäinen 3 pisteen voitto tuli tärkeään paikkaan ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Ensi viikolla Hatsina pääsee taas isomman haasteen eteen kun perjantaina 2.11 klo 19.00 Imatran Voima tulee vierailulle Sport Forumille ja sunnuntaina edustusjoukkue matkaa Joensuuhun Cupin otteluun Leba SB:tä vastaan. Tulevista otteluista ennakot alkuviikosta.

Ottelutilastot

troopers.JPG