Hatsina ry

28.10.2018

N2: Pisteputki jatkuu - Lappeenrannassa tiukat pelit

Naisten kakkosjoukkue pelasi lauantaina Lappeenrannassa tiukat kaksi peliä ja nappasi mukaansa 2 pistettä. Täysi pistepottikin olisi ollut tarjolla, mutta pistenälkää jätettiin seuraaviinkin peleihin. Kakkosnaiset olivat liikkeellä kompaktilla kahden kentän porukalla. Ennen pelejä alkulämpällä pyörähti jo ensimmäinen nilkka, mutta onneksi joukkueesta löytyy osaamista monelta alalta; nilkka pyöräytettiin topakkaan teippiin ja saatiin peluri kentälle. Toisessa pelissä kokoonpanosta tipahti hyökkääjä jalkavamman takia, joten loppupeli vedettiin urheasti kolmella pakilla kun nostettiin yksi pakki hyökkääjän paikalle.

La 27.10.2018 klo 16:00 Hatsina - Säbäkät 3-0 (0-0, 2-0, 1-0)

Ottelun alku venähti 40min edellisen pelin loukkaantumisen ja lanssipoikien takia. Ensimmäinen erä taisi mennä molemmilla joukkueilla hieman lämmitellessä uudelleen lihaksia. Toisessa erässä pelistä saatiin enemmän kiinni ja syötöt alkoivat napsua lapoihin paremmalla menestyksellä. Naisten maalihanat avasi kylmähermoisesti pallon maaliin sijoittanut Eija Himanen Minna Haapasen nappisyötöstä. Toisesta maalista vastasi hienon yksilösuorituksen jälkeen Johanna Vesanto. Läpi ottelun myös Säbäkät saivat hyviä paikkoja, mutta ensimmäisen erän jälkeen tukittiin keskusta ja aivan priimapaikoille ei vastustajia enää päästetty. Pari kertaa maalilla Iitu Nirosen piti venyttää pallon eteen oikein kunnolla, mutta koko joukkue hoiti kyllä puolustuksen hyvin. Kolmannessa erässä Pihla Hasanen viimeisteli loppulukemiksi 3-0 Johannan syötöstä. Näin siis pisteet toisten naisten matkaan.

Tilastot

La 27.10.2018 klo 18:00 Pelicans SB II - Hatsina 3-2 (0-1, 1-0, 2-1)

Naiset johtivat peliä ensimmäisen erän jälkeen, kun pitkän hyökkäyksen päätteeksi Eija Himanen löyti maalin edestä nappisyötöllä Alma Rikkisen ja Almahan laittoi verkot tötterölle. Toisessa erässä Pelicans tuli tasoihin. Kolmannessa erässä Pelicans rokotti jäähystä ja siirtyi 2-1 johtoon. Naiset jaksoivat hienosti puolustaa ja hakea hyökkäyspäässä paikkoja, mutta palkintoa ei tullut hyvästä yrityksestä huolimatta. Pelsu lisäsi johtoaan jo 3-1:een, ja kauan näyttikin että peli päättyy myös niihin lukemiin. 9 sekuntia ennen loppua Eija kavensi vielä pelin 3-2:een, mutta aika loppui kesken ja pisteet lähtivät Lahteen. Toisessa pelissä pysyttiin hyvin mukana puolitoista erää, mutta sitten alkoi kapean pelaajamateriaalin vaikutus näkyä ja jalka ei enää liikkunut samaan tahtiin. Lisäksi toisen erän alussa sattunut loukkaantuminen kavensi pelaajistoa entisestään, ja loppupeli vedettiin kolmella pakilla. Hieno taistelu naisilta kokonaisuudessaan ja hyvät kaksi peliä koko joukkueelta.

Tilastot

Hatsinan toisten naisten pelit jatkuvat 17.11. Savonlinnassa, missä kohdataan PoNoVo edustus ja Voima. Instagramin puolelta @hatsina_n2 voit seurata toisten naisten toimintaa ja kurkata kuka on ansainnut ottelun kovimman duunarin tittelin.

eikku.JPG