Hatsina ry

22.10.2018

M1: Viimeisen erän kiri tuotti tulosta - 2 pistettä Mikkeliin!

Syyslomastartin lauantai sai ansaitsemansa huipennuksen, kun miesten edustusjoukkue voitti SB Heinolan jatkoajalla 9-8. Ottelu tarjosi paljon maaleja ja kotijoukkueen hurjan kirin yleisön kannustuksen avulla.

Hatsina aloitti ottelun vaisusti ja vieraat siirtyivät johtoon jo reilun minuutin pelin jälkeen. Hatsina ei päässyt erän aikana maalipaikoille, Heinolan hyödyntäessä omansa ja erätauolle siirryttiin tylyissä 0-4 lukemissa.

Toiseen erään Hatsina sai parannettua peliään hieman ja onnistui kahdesti maalin teossa Miika Pylkkäsen ja Ville Valjakan toimesta. Heinola sai kuitenkin kuitattua molemmat maalit ja toinen erä lukemin 2-2, näin ollen kolmanteen erään lähdettiin 2-6 tilanteesta.

Kolmannen erän alussa Heinola siirtyi jo 2-7 johtoon, mutta edustusjoukkue ei lannistunut ja Mikko Ikonen käynnisti kirin ajassa 44:48. Ikosen osuessa toistamiseen ja Kalle Luhangon kaventaessa 5-7 lukemiin otti Heinola aikalisän. Aikalisällä sovitut kuviot tuottivat tulosta Heinolan osuessa vielä kertaalleen.  Hatsina nousi vielä taistoon mukaan, kun Aaron Kapulaisen toimitus maalille pomppi maaliin asti. Ajassa 56:25 debytantti Arttu Haapala kavensi lukemiksi 7-8 uransa ensimmäisellä Hatsina maalilla. Ikonen toi Hatsinan tasoihin suoraan aloituksesta, ottelun loppuminuuteilla ei maaleja nähty ja näin mentiin aina jatkoajalle asti.

Hatsina pääsi jatkoajalla ylivoimalle, mutta se ei tuottanut tulosta ja aivan jatkoajan viime hetkillä Ikosta rikottiin maalintekotilanteessa, mistä seurasi rangaistuslaukaus. Ikonen siirsi pallon varmasti rangaistuslaukauksesta yläriman kautta maaliin ja näin 2 pistettä jäi Mikkeliin lukemin 9-8.

Hatsina jatkaa pelejään torstaina 24.10.2018 Imatralla ja asenteen on parannuttava paljon jos Troopersin vieraina mielitään pistetiliä kasvattaa. 

Ottelutilastot

huuhaa.jpg