Hatsina ry

18.10.2018

N1: Viikonloppuna saadaan vieraaksi sarjan pitkänmatkalaiset

Naisten edustus jatkaa pelejään kahdella kotiottelulla, kun lauantain salibandyn superpäivän ottelussa vastaan saapuu Santas United Rovaniemeltä ja sunnuntaina IB Blue Fox Uusikaarlepyystä.

La 20.10.2018 klo 14:00 Hatsina - Santas United, Rovaniemi

Lauantaina pelataan jo klo 14:00 harvinaisen salibandypäivän kunniaksi. Naiset avasivat voittotilinsä viime ottelussa O2JKL Akatemiaa vastaan. Joulupukin apureilla puhdas voitto on vielä ottamatta, mutta pistetili on avattu myös Rovaniemellä, sillä avausottelussa SB Vantaata vastaan voitto tuli rankkareilla. Peliaika on molemmille joukkueille hieman vieraampi, kun ottelu alkaa jo päivällä hyvissä ajoin. Odotettavissa kuitenkin on vauhdikasta salibandya molemmilta joukkueilta. Viime kauden kohtaamisissa pisteet laitettiin puoliksi molempien viedessä kotiotteluista pisteet.

Otteluseuranta

Su 21.10.2018 klo 17:00 Hatsina - Blue Fox, Uusikaalepyy

Sunnuntaina palataankin tutumpaan peliaikatauluun, kun ottelu lähtee käyntiin klo 17:00. Siniketut saivat kauteen lentävän lähdön, sillä he avasivat pelin kahdella suoralla voitolla LoSB:sta ja SB Vantaasta. Suomen Cupissa lisäpelejä keränneet Blue Foxit tippuivat viime kierroksella Classicille hienon taistelun jälkeen. Jännitettävää riittää varmasti tässäkin pelissä, sillä viime kaudella molemmat ottelut olivat äärimmäisen tiukkoja, Hatsina voitti vieraissa vain yhden maalin turvin ja Mikkelissä mentiin jatkoajalle, jonka vieraat käänsivät edukseen.

Otteluseuranta

 

Lauantaina vietetään tosiaan varsinaista superpäivää salibandyn parissa Klo 12-14 polkaistaan päivä käyntiin syyslomastartilla, josta jatketaan klo 14:00 naisten edustuksen ottelulla ja klo 18:00 miesten edustuksen ottelulla. Intersport Mikkeli toimii otteluisäntänä koko viikonlopun ajan, ja sieltä nopeimmat voivat käydä hakemassa ilmaisliput viikonlopun otteluihin. Syyslomastartti -tapahtumasta löydät lisäinfoa Urheiluseura Hatsinan Facebook -sivuilta. Lauantain ottelussa nähdään myös tulevaisuuden tähtien, D-tyttöjen Hatsinan ja Jukurien välinen näytösottelu molemmilla erätauoilla.

Kausikortteja myydään ensimmäisissä kotiotteluissa ja huomaathan että kausikortilla pääset sekä miesten, että naisten edustuksen peleihin Jos et ehdi noutamaan ilmaislippuja, tai haluat kannattaa joukkueita, niin tässä vielä ohjeet perinteisien lippujen hankkimiseen:

Pääsylippujen hinnat:

Liput S-etukortilla 3,00 €, ilman korttia 5,00 €
seuran jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset 3,00€
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

Seuran pelaaja- ja toimihenkilöjäsenille vapaa pääsy otteluihin, jäsenkortti esitettävä lipunmyyjille.

Kausikortteja myydään ensimmäisissä kotiotteluissa, hinta 40 €, kattaa N1 ja M1 runkosarjaottelut.

HUOM Emme hyväksy liikuntaseteleitä ym. etuseteleitä maksuvälineenä

img-10f05aae6f809024c698a19bc2f2428a.jpg