Hatsina ry

07.10.2018

N2: Lahdesta 2 pistettä

Naisten kakkosjoukkueen kauden avaus Lahden Suurhallissa oli melkein täydellinen.

SU 7.10.2018 klo 11:00 Hatsina II - Sudet SB 4-5 (0-0, 3-1, 1-4)

Ottelun ensimmäinen erä oli tunnusteleva. Sudet olivat liikkeellä nuorella joukkueella, joka osasi pitää palloa liikkeellä. Sudet sumputti hyvin keskustan ja piti naiset poissa maalinteosta. Toisessa erässä palloa saatiin enemmän liikkeelle naistenkin toimesta ja se tuotti tulosta maalien valossa. Naiset menivät 2-0 johtoon Johanna Vesannon ja Roosa Kuhasen maaleilla. Sudet kavensivat tilanteeks 2-1, mutta jo seuraavassa vaihdossa Roosa lisäsi naisten johdon 3-1:een. Kolmanteen erään saatiin melkein salama-alku, kun Johanna iski ottelun toisensa ja tilanteeksi 4-1. Tämän jälkeen naisten peli meni sekaisin ja Sudet alkoivat napsia maalieroa kiinni pykälä pykälältä. Pienellä avustuksella Sudet tulivat tasoihin ja menivät ohi. Pisteet Kouvolaan lukemin 4-5.

Tilastot

klo 13:00 Top Team - Hatsina II 1-7 (0-2, 0-1, 1-4)

Toiseen peliin lähdettiin hakemaan voittoa. Alkuun pallo hieman pomppi ja jalat olivat jääneet tunnin huilille, mutta kun koneet saatiin käyntiin, käynnistettiinkin ne kunnolla. Naiset pitivät palloa ja Top Team ei saanut peliään rullaamaan. Vetoja peitettiin hyvin ja loput maalille saakka tulleet pallot Iitu otti kiinni. Topin ainoa maali tuli maalinedustilanteesta re-boundista.  Hatsina pyöritti peliä ja teki tarvittavat maalit, paikkoja oli kyllä useampaankin maaliin. Topin maalilla maalivahti voitavansa, mutta tänään naisten maalinteko toimi hyvin. Ensimmäisestä pelistä parannettiin tekemistä koko joukkueen voimin.

Tilastot

Näin siis sarja-avauksesta lähti kotiinviemisinä mukaan 2 pistettä. 4 olisi ollut otettavissa, mutta henkilökohtaiset virheet kostautuivat ensimmäisessä pelissä. Ihan hyvä aloitus, kun ensimmäistä kertaa oltiin koko joukkueena kasassa ja päästiin pelaamaan viisikkopeliä.

Hatsinan toisten naisten pelit jatkuvat kolmen viikon päästä Lappeenrannassa, jossa kohdataan iltapeleissä Säbäkät ja Pelicans II.

thumbnail_223df4a5-3068-4c08-a63a-951de4948409.jpg