Hatsina ry

06.10.2018

N2: Uusi kausi ja uudet tuulet

Sunnuntaina Lahden suurhallissa nähdään kovassa tikissä olevat Nordic Fitness Expon kisaajat... ja Hatsinan toiset naiset.

Naisten Kaakkois-Suomen kakkosdivisoona starttaa Lahdesta 9 joukkueen voimin. Uusina joukkueina lohkossa esiintyvät Säbäkät (Hollola) ja Sudet SB (Kouvola), joista Sudet on palaa sarjaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Myöskin Voima (matra) tekee paluun huilivuoden jälkeen. Voima on vahvistunut JoKa:n ja StU:n pelaajilla, kun molemmat joukkueet eivät saaneet naisjoukkeita jalkeille enää tälle kaudelle. Myöskään Crackers (Kotka) ei ilmoittanut joukkuetta sarjaan. Muuten jatketaan viime kaudelta tutuilla joukkueilla, sillä mukana Hatsina II:n lisäksi ovat myös Pelicans II (Lahti), Flanels (Joutsa), PoNoVo edustus (Lappeenranta), LASB ed (Lahti) ja TopTeam (Savonlinna).

Kakkosnaiset lähtevät kauteen uudistuneena. Joukkueessa on käynyt ovi molempiin suuntiin. Viime vuodet pelaajavalmentajana toiminut Hanna Knaappila siirtyy nyt kokonaan penkin taakse. Viimekauden joukkueesta poistuivat hyökkääjät Johanna Rapo, Milla Okkonen, Piia Lappalainen sekä puolustajat Henna Tillanen, Liisa Laine ja Mari Kamppi. Uusina vahvistuksina saatiin edustusjoukkueesta Alma Rikkinen ja Henna Kuhanen sekä paluun pelikentille tekevä Johanna Vesanto.

Kausi starttaa sunnuntaina 7.10. Lahden suurhallissa.  Vastaan saadaan Sudet SB ja aina niin rakas vastustaja TopTeam Savonlinnasta. Kummastakaan joukkueesta ei ole pahemmin tietoa saatavilla seurojen nettisivuilta. Peliaika on tuttu 3 x 15min juoksevalla peliajalla, viimeiset 3 minuuttia pelataan tehokkaalla peliajalla.

Sudet ovat ainakin pelaneet Pelicans II:n kanssa harjoitusottelun, joka päättyi lukemiin 3-3. TopTeamista tiedetään, että ykköspakkipari vaihtoi Josbaan opintojen siirryttyä Joensuuhun. Muu iskukyky selvinnee Lahdessa.

Hatsinan toiset naiset pääsevät liikkeelle täydellä kokoonpanolla. Poissa varmuudella on vain Mira Paavilainen, joka parantelee jalkaansa.

Otteluseurannat ja tilastot löytyvät TÄSTÄ. Naisten ainut kotiturnaus Sport Forumilla on 10.2.2019. Ota meidät myös seurantaan Instagramissa @hatsina_n2