Hatsina ry

02.10.2018

M1: PoNoVo nurin, Cup-taival jatkuu!

Miesten edustusjoukkue onnistui sunnuntaina kaatamaan PoNoVon (9-4) Suomen Cupin 4.kierroksen ottelussa ja eteni näin Suomen Cupin 5.kierrokselle, 5.kierroksen pelipäivästä ja vastustajasta ei ole vielä tietoa.

Sunnuntain ottelu oli vauhdikas kuten etukäteen odotettiinkin, Hatsina aloitti ottelun PoNoVoa pirteämmin ja maalitykki Jari-Pekka Tiusanen vei Hatsinan johtoon ajassa 3:07. PoNoVo vastasi kuitenkin nopeasti Risto Töllikön osuessa vaparin päätteeksi. Hatsina siirtyi ensimmäisen erän aikana vielä kahden maalin johtoon, kun Mikko Ikonen ja Tiusanen osuivat molemmat kertaalleen.

Toiseen erään PoNovo tuli vauhdilla ja kavensi tilanteeksi 3-2 ensimmäisen minuutin aikana. Erän aikana ottelu siirtyi enemmän PoNoVon haltuun, mutta puolustus kesti ja Hatsina onnistui kolmesti maalinteossa, kun Ikonen väläytteli maalintekotaitojaan viimeistellessään hattutempun sekä Jani Kuronen pääsi virittämään kantin ylivoimalla hiotun kuvion päätteeksi. Näin erätauolle lukemin 6-2.

Kolmanteen erään PoNoVo löysi vielä yhden vaihteen ja ajassa 41:27 oli Niko Sollo osunut kahdesti 1,5 minuutin sisään. Muutama minuutti tästä ja Hatsina sai 5 minuutin rangaistuksen, mutta PoNoVo ei onnistunut tekemään 5 minuutin aikana yhtäkään maalia. Jäähyn jälkeen nähtiin kauan odotettu onnistuminen Tero Pettisen pistäessä pallo pömpeliin, Pettinen osui vielä ottelun lopussa tyhjään maalinkin ja kun siinä välissä Aaron Kapulainen näytti laukaisutaitojaan kirjattiin ottelun lopputulokseksi 9-4.

Valmennuksen kommenttien mukaan Hatsina pelasi hyvän pelin muutamaa nukahdusta lukuunottamatta ja että pallottomassa pelaamisessa riittää vieläkin paljon tekemistä. Erikoistilannepelaaminen toimi tänään hyvin niin ylivoima kun alivoimakin. Tehopelaajina esiintyivät Tiusanen (2+1), Ikonen (3+0), Pettinen (2+0).

Hatsina aloittaa runkosarjansa torstaina 4.10.2018 Sport Forumilla klo. 19:00 Kouvolan Susia vastaan, ennakkoa luvassa myöhemmin. 

Tule paikan päälle kannustamaan Hatsina voittoon sarja-avauksessa

4ff5ed98-6f4d-4a1c-addf-909e492144e3.JPG