Hatsina ry

27.09.2018

M1: Cup-taival jatkuu, sunnuntaina PoNoVo!

Hatsinan miesten edustusjoukkue kohtaa Suomen Cupin 4.kierroksella tutun taisteluparin Kaakkois-Suomen 2.divarista, kun sunnuntaina 30.9.2018 klo. 15:00 Sport Forumilla vastaan astelee PoNoVo Lappeenrannasta.  PoNoVo on esiintynyt Cupissa vakuuttavasti voittaen matkan varrella Imatran Voiman sekä Hämeenkosken Dynamon.

Entinen Hatsinan taitopuolustaja, nykyisin PoNoVon takalinjoilla pelaava Joonas Luhanko odottaa vauhdikasta ja tunnerikasta ottelua, vaikka itse joutuu olemaan loukkaantumisen takia sivussa. Sport Forum on ollut PoNoVolle haastava vaikka pelata, mutta Luhanko uskoo uuden valmennuksen ( Otto Moilanen ja Aki Seppälä) keksineen kuviot Hatsinan kaatoon sunnuntaille.

Altavastaajana otteluun lähtevän Hatsinan pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusanen toivoo omiltaan kurinalaista peliä, jotta PoNoVo onnistutaan voittamaan. Kokoonpanosta Tiusanen ei osannut kommentoida muuta, kuin että ukkoja on ollut paljon reeneistä poissa ja toivoo flunssa-aallon hellittävän, jotta saadaan iskukykyinen ryhmä sunnuntaille. PoNoVo vahvistui kesän aikana nimekkäillä pelaajilla mm. entinen maajoukkue- ja liigapelaaja Risto Töllikkö, mutta Tiusanen uskoo Hatsinan pystyvän kaatamaan jättiläisen, kuten Derby County kaatoi alku viikosta Manchester Unitedin.

 

Tule sunnuntaina paikan päälle kannustamaan Hatsina Cupissa jatkoon klo 15.00

Liput 5e / 3e (S-etukortilla)

Live-seuranta: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/hatsina-ponovo/15242/3957

PoNoVon ennakko: http://www.ponovo.fi/ottelut/hatsina-ponovo-30-09-18/

cup5.jpg