Hatsina ry

22.03.2018

M2: Forumilla kamppaillaan sarjapaikasta

Hatsinan miesten kakkosjoukkue tarjoaa hatsinayleisölle harvinaista herkkua, kun lauantaina pelataan Sport Forumilla säilymisestä 3-divisioonassa. Mukaan karkeloihin liittyvät paikallisvastustaja LA Lightning, SBS Hamina ja Butchers IBK Imatralta. Luvassa on kolme ottelua tiukkaa vääntöä, vain yhdelle on ensi kaudeksi paikka 3-divisioonassa.

Päivän ensimmäinen ottelu on Lightningin ja Butchersin välinen kamppailu. Buthers on niin Lightningille kuin Hatsinan 2-miehillekin tuttu joukkue 4-divisioona-ajoilta parin vuoden takaa. Toisessa pelissä Hatsina saa vieraakseen SBS Haminan. Haminalaiset ovat 7 ottelun voittoputkessa, monet otteluistaan ovat lisäksi voittaneet suurinumeroisesti. Ja päivän kolmas ottelu pelataan edellisten otteluiden voittajien kesken, jonka voittaja saa 3-divisioonapaikan. Muut joukkueet joutuvat tyytymään alempaan divisioonaan.

Hatsinan putoamiskarsintapaikka on ollut tiedossa jo viisi viikkoa, joten henkinen valmistautuminen pitäisi ainankin olla kohdillaan. Fyysiseen puoleen myös on haettu sopivaa rentoutta ja toisaalta tilannekovuutta trenaamalla yhdessä edustusjoukkueen kanssa. Pelaajat ovat myös flunssansa pitäneet, joten lähes koko vahvuus on käytössä. Suurin poissaolo on kenties ison pahan Jesse Saalastin loukkaantuminen, minkä johdosta häntä ei kentällä nähdä. Tosin Jessestä on arvaamaton hyöty myös penkin takana.

Eli siis lauantaina 24.3. Sport Forumilla on luvassa kolme ottelua tiukkaa vääntöä 3-divisioonan sarjapaikasta. Tervetuloa kannustamaan Hatsina voittoon. Otteluihin on vapaa pääsy.

klo 12.00 LA Lightning – Butchers IBK

klo 13.45 SBS Hamina – Hatsina II

klo 16.30 voittaja ott. 1 – voittaja ott. 2

Ps. Nyt viimeistään kannattaa ottaa hatsinan 2-miehet seurantaan instagramissa @hatsina_m2

xHatsina_170817_MK_0792_3.jpg