Hatsina ry

19.03.2018

B-poikien pudotuspelikarsinnoissa Turussa otettiin mittaa aluesarjojen parhaimmistosta

B-poikien pudotuspelikarsintaviikonlopussa Turussa päästiin pelaamaan kovia pelejä. Peliesityksiin voi olla tyytyväinen, vaikka finaaliottelupaikkaa ei aivan saavutettu.  Turnauksessa oli kaksi neljän joukkueen lohkoa, joiden voittajat pelasivat finaaliottelussa sunnuntaina. Näyttäisi, että Kaakkois-Suomen/Savo-Karjalan piirissä pelataan valtakunnallisesti hyvällä tasolla, kun toisen lohkon voittajajoukkue PoNoVo voitti myös finaaliottelun.

Lauantaiaamun ottelua Hatsina-SB Vaasa Valkoinen ei tarvinnut loppuun saakka pelata, kun ajassa 33.40 tulostaululla oli Hatsinan voittolukemat 12-0. Ottelupöytäkirja.

Päivän toinen ottelu olikin aivan erilainen, kun vastaan asettui Steelers, Kolmannen erän alussa Steelers kuroi Hatsinan kolmen maalin johdon jo tilanteeseen 2-3, mutta Hatsina voitti ottelun maalein 3-5. Ottelupöytäkirja.

Sunnuntaiaamuna oli vastakkain kaksi joukkuetta, jotka molemmat olivat voittaneet aiemmat ottelunsa. Tehtyjen maalien perusteella Hatsinalle olisi riittänyt tasapeli finaaliottelupaikkaan.  Ottelussa Westend Indiansia vastaan tehtiin maaleja vuoron perään ja ottelu oli tiukkaa vääntöä, jonka loppujen lopuksi Indians voitti numeroin 5-4. Ottelupöytäkirja.

Päävalmentaja Vesa "Welli" Valjakka oli kuitenkin tyytyväinen joukkueensa esityksiin. "Koko viikonlopun oli joukkueella hyvä pelihuumori ja loistava asenne peleissä. Jokainen kaveri antoi kaikkensa mutta tällä kertaa finaaliottelu jäi harmittavasti kahden sekunnin päähän".

 

Hatsina-Indians ottelussa Arttu Tuomainen tasoitti parikin kertaa Aaron Kapulaisen syötöstä. Kuva: Hemmo Mutka.

 

hatsinaa-turku1.jpg