Hatsina ry

11.03.2018

C2: Sarjakausi päätökseen voitolla

C2 poikien kausi salibandyn SM –sarjassa päättyi lauantaina kun Sport Forumiin vierailulle saapui tamperelainen KooVee. Hatsina oli joulukuussa käynyt hakemassa voiton KooVeen kotihallista, joten pelinsä loppukaudesta tasapainoon saanut joukkue lähti otteluun luottavaisin mielin. Varsinaista kilpailullista panosta ottelulla ei ollut, mutta molemmat joukkueet halusivat luonnollisesti päättää sarjakauden voitolla.

Liekö syynä juuri isomman panoksen puute, mutta hieman eriskummallinen ottelu nähtiin. Ottelussa riitti runsaasti laukauksia ja tilanteita sekä virheitä kuin myös upeita maalejakin. Numerollisesti Hatsina vei ottelun puhtaasti 11-4, mutta ottelutapahtumallisesti peli ei ollut lainkaan niin selvä. Man of the match oli lauantaina yhden kauden parhaista peleistään pelannut maalivahti Juho Suominen, joka ehti pallon tielle peräti 35 kertaa ja iso osa torjunnoista oli varsin kovia; huippupeli Juholta. Kun naapurin veskari otti pelissä 20 torjuntaa menivät maalia kohden suuntautuneet laukaukset hienokseltaan vierailijoille.

Ottelun ratkaisu tapahtui käytännössä jo ensimmäisessä erässä. Vaikka laukaukset menivät erässä varsin tasan johti kotijoukkue ensimmäisellä tauolla jo 5-0. Erässä maalin makuun pääsivät Eemeli kahdesti sekä Eetu, Kasperi ja Eero. Toisessa erässä näytti siltä, että selkeät numerot olisivat hieman vieneet joukkueen keskittymistä ja puolihuolimattoman syöttöpelin ja pallottomana pelatessa vajaan liikkeen myötä erä menikin pelillisesti hienokseltaan vieraille. Tuloksellisesti erä kuitenkin 2-2 Artun maalatessa kahdesti Miron syötöistä. KooVee yritti mukaan peliin vielä kolmannessa erässä ja Juho torjuikin erässä peräti 13 kertaa. Kahdesti KooVee pystyi Juhon yllättämään, mutta pelinsä taas paremmin kasaan saanut kotijoukkue viimeisteli samassa ajassa neljästi. Maaleista Eemelille kaksi ja Artulle sekä Aleksille maali mieheen. Päivän tehopelaajat lauantaina totutusti ykkösen Eemeli 4+1 sekä Arttu 3+1. 

Hatsinan ja KooVeen osalta C2 ikäluokan SM –sarja päättyi kahden urheilullisen ja peliä pallollisena pelaamaan pyrkivän joukkueen väliseen viihdyttävään ja tapahtumarikkaaseen otteluun. Hatsinan osalta pelit jatkuvat vielä huhtikuun puolivälin ESE –turnauksessa, jonka jälkeen katseet siirretäänkin jo kohden seuraavaa kautta. Sitä ennen toimitus raapaisee vielä kevyen ja täysin subjektiivisen koosteen kauden onnistumisista ja haasteista. Kentän laidalla tavataan kuitenkin seuraavan kerran 15.4. ESE-turnauksen merkeissä.

IMG_7857_(2)_(1).jpg