Hatsina ry

09.03.2018

M1: Kausi pakettiin niukalla tappiolla!

Miesten edustusjoukkue paketoi kautensa perjantaina Lahdessa, ja sarjakärki Pelicans SB vei pisteet niukasti lukemin 6-4 (2-2, 1-1, 3-1).

 

Ottelun jälkeen paluumatkalta bussista tavoitettu M1-piiskuri Jari-Pekka Tiusanen oli erittäin tyytyväinen omiensa otteisiin, ja suitsutti ennakkoluulotonta taisteluasennetta, ehjää joukkuepelaamista sekä vartavasten Pelicansin päänmenoksi räätälöidyn taktiikan kurinalaista toteuttamista. "Ottelu oli meiltä taktisteknisesti erittäin kypsä esitys, ja vaikka niukasti taivuttiinkin, ollaan hyvin lähellä maksimisuoritusta mitä tämän illan rosterista voi repiä irti. Ottelu oli meillä hyvin näpeissä, ja näkisin että oltiin etenkin taktisesti jälleen kaveria edellä. Kaikki 12 kenttäpelaajaa sekä maalivahtimme Juho Waris (31 torj.) voivat olla tyytyväisiä otteisiinsa. Ottelun ehdoton onnistuja oli tiukassa paikassa debytoinut, vasta 14-vuotias junnutimantti Olli Waris, joka väänsi tasapäisesti kokeneiden lahtelaisten kanssa. Laittakaapa nimi muistiin, tästä kaverista kuullaan vielä.", summasi JPT19 kauden viimeisen taiston tunnelmat.

 

Ottelupöytäkirja.

 

Kausi on nyt paketissa, ja tänä vuonna M1 ei hemmottele fanejaan playoff-huumalla. Sarjasijoitus löytyy turvallisesti tasaisen lohkon keskikastista, eli nuorten pelaajien sisäänajokausi sujui loppujen lopuksi aika mallikkaasti. Kotikentällä oltiin kovia, vieraissa vaisumpia, ja parhaimmillaan / pahimmillaan hyvän ja huonon päivän ero oli liian suuri. Nyt vedetään hetki happea, parannellaan vammoja, ja sparrataan miesten kakkosjoukkuetta kohti kolmosdivarikarsintoja, jotta myös pelaajahautomo jatkaa ensi kaudella mahdollisimman korkealla sarjatasolla. Tarkempaa yhteenvetoa kaudesta tulee keväämmällä.

 

Hatsina M1 kiittää kaikkia sidosryhmiään sekä etenkin runsaslukuista kotiyleisöään, talkoolaisiaan sekä sponsoreita mainiosta kaudesta - tästä on hyvä jatkaa.

Troopers_IMG_8890.JPG