Hatsina ry

03.03.2018

N1: Piste kotiin - Blue Fox varmisti sarjapaikkansa jatkoaikavoitolla

Hatsina - Blue Fox 3-4 JA (0-0, 2-3, 1-0, 0-1)

Lauantai-illan huumaa koettiin Sport Forumilla, kun vierasjoukkue Blue Fox lähti hakemaan voittoa sarjapaikan varmistusta ajatellen. Ensimmäinen erä pelattiin läpi tasaisissa tunnelmissa, vaikka erä olikin hyvävauhtinen ja sisälsi tilanteita molemmissa päädyissä.

Toisessa erässä vieraat ottivat pelin haltuunsa ja aloittivat maalinteon parin minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen kotijoukkue kesti kaksiminuuttisen ja painoi pelin vieraiden päätyyn. Kulmavaparista lähteneen tilanteen päätteeksi Alma Rikkinen löyti nappisyötöllä maalin edestä Henna Väänäsen, joka lusikoi pallon ylämummoon. Tilanne 1-1. Kauaa ei ehditty nauttia tasoituksesta, kun vieraat karkasivat jo 3-1 johtoon. Erän lopulla Kaisa Marttila teki tärkeän 2-3 kavennuksen Alman syötöstä ja erätauolle lähdettiin maalin takaa-ajoasemista. Kokonaisuutena erä oli hienoista vieraiden hallintaa.

Kolmas erä oli aika rikkonaista ottelun tempon noustua jälleen kiihkeämmäksi. Blue Fox joutui rikkomaan pariin otteeseen ja illan maalirohmu ja parhaana palkittu Henna Väänänen tasoitti pelin 3-3. Naiset hakivat hyviä ratkaisuja, mutta maalilla Hannah Pekkarinen oli hyvällä pelipäällä ja otti melkoisen gamesaverin Hatsinan läpiajosta.

Jatkoaika pyörähti käyntiin ja ensimmäisen kahden minuutin aikana oltiin kilauteltu tolppia molemmissa päissä. Digitaalit pysäytettiin aikaan 63:43 kun vieraat hassuttelivat Hatsinan päässä pallon parempaan maalintekosektoriin ja sijoittivat pallon maaliin.

Näin pisteet jaettiin: 1 Hatsinalle ja 2 Blue Foxille jatkoaikavoitosta. Kahden pisteen turvin Blue Fox varmisti sarjapaikan ensi kaudelle KaPa:n hävittyä torstaina oman ottelunsa Loistolle. Vaikka KaPa voittaisikin kaksi viimeistä otteluaan ja nousisi tasapisteisiin sinikettujen kanssa, pysyy Blue Fox keskinäisten otteluiden perusteella karsintaviivan yläpuolella KaPa:n edellä.

TILASTOT

Naisten kauden viimeinen ottelu pelataan 17.3. klo 17:00 Sport Forumilla. Tervetuloa paketoimaan naisten kausi.

IMG_2069.JPG