Hatsina ry

21.02.2018

M1: Torstaina Lörtsylandiaan!

Torstai on toivoa täynnä, varsinkin kun agendalla on paikallistaisto Okl-hallin liukkaalla parketilla Savonlinnan salibandy-ylpeyttä, Top Teamia, vastaan.

 

M1 jatkaa tältä kaudelta tutuksi tulleiden arkipelien saagaansa torstaina itänaapurissa, ja vastassa on pahasti putoamispeikon pelottelema Toppi. Sarjan tyvipäähän jämähtäneet isännät pelaavat loput kolme peliään isoista panoksista, mutta toisaalta karsinnan välttäminen on myös omissa käsissä herkullisen otteluohjelman myötä.

 

M1-valmennusryhmään kuuluva Vesa Valjakka ennakoi torstain taistosta tiukkaa ottelua, ja näkee parkettialustan pienoisena kotikenttäetuna isännille. "Vastaan saadaan varmasti pisteitä ja revanssia janoava paikallisvastustaja, ja toisaalta meidän vierassaldomme on ollut tällä kaudella luvattoman heikko. Lähdetään opettelemaan tuloksellisen vieraspelaamisen niksejä sekä ajetaan pikkuhiljaa jo ensi kauden kuvioita sisään, kun siihen on nyt oiva mahdollisuus. Uskon että pelistä saadaan ammenettua hyvää oppia meidän vähemmän kokeneelle kaartille, ja tokihan paikallispeli sytyttää aina myös ns. konkariosaston pistämään parastaan peliin. Alkukaudesta Mikkelin kohtaamisessa kaksi erää oli suht tasaista vääntöä, eli saadaan jälleen pistää työhaalarit niskaan ja painaa pitkä iltavuoro jos mielitään kotimatkalle täyden pistepotin kera.", ennakoi Coach V tulevaa maakuntataistoa.

 

To 22.2.2018 klo 18.30 OKL-halli: Top Team - Hatsina

liveseuranta.

Troopers_IMG_8716.JPG